Welke soorten tiloplossingen zijn er?

Welke soorten tiloplossingen zijn er?

Het is belangrijk dat bedrijven investeren in nieuwe technologie. Vooral wanneer deze technologie de werknemers kan verlichten van lichamelijk intensieve taken. Met behulp van een manipulator zorg jij dat jouw werknemers gebruik kunnen maken van een handige tiloplossing. Alle zware paletten of voorwerpen worden met behulp van een manipulator sneller en veiliger verplaatst en getild. Aangezien ieder bedrijf te werk gaat met ander soort producten, zijn er tegenwoordig verschillende soorten tiloplossingen te vinden. Ben jij benieuwd met welke tiloplossing jouw bedrijf het meeste baat heeft? Dan helpt dit artikel je zeker verder.

Het veilig tillen van items

Wanneer jij op zoek bent naar een manier om makkelijker items te tillen, dan bestaan er verschillen tiloplossingen waar jij uit kunt kiezen. Ondanks dat ze allemaal hetzelfde werk verrichten, kunnen de details van het apparaat een verschil maken. Er bestaan bijvoorbeeld tiloplossingen die werken met een haak, een klem of een vacu├╝mtechniek. Het soort apparaat wat het beste bij jouw bedrijf past hangt dus voornamelijk af van wat voor soort producten jouw bedrijf opslaat en verplaatst.

Het keren van producten

Het kan voorkomen dat jij niet alleen op zoek bent naar een tiloplossing die de voorwerpen optilt, maar ook naar een oplossing die helpt bij het keren van de voorwerpen. Dit is een iets complexere beweging, maar ook voor deze situatie zijn genoeg tiloplossingen te vinden. Maak bijvoorbeeld gebruik van het tilhulpmiddel die een kering van 180 graden kan maken. Deze beweging komt erg van pas voor bedrijven die verschillende cargo op een pallet moeten laden. Doordat het tilhulpmiddel zonder probleem kan keren, kan je alle items zonder probleem op het pallet laden. Vooral bedrijven die in de bouwsector zitten hebben erg veel baat met dit tilhulpmiddel.

Het kantelen van items

Ben jij op zoek naar een tilhulpmiddel wat niet alleen helpt bij het tillen, maar ook bij het kantelen van producten? Dan zijn hier ook oplossingen voor te vinden. Met behulp van een tilhulpmiddel die producten kan kantelen tot wel 90 graden werd het werk nog nooit zo makkelijk. Deze kanteling wordt bediend via een controller. Keer op keer is het weer bewezen hoe handig dit tilhulpmiddel is voor bedrijven die werken met zware items in stellingen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.