Welke soorten docklevellers zijn er allemaal?

Welke soorten docklevellers zijn er allemaal?

Er zijn verschillende soorten docklevellers te verkrijgen, die allemaal ergens anders handig voor zijn. Hier lees je wat meer informatie over de verschillende docklevellers. Docklevellers kunnen jou helpen bij het in- en uitladen van goederen. Met een dockleveller kan de verplaatsing van goederen op een veilige manier gedaan worden.

 

Uitklapbare klep

De dockleveller met een uitklapbare klep kunnen op verschillende laadperrons staan. Deze klep is vooral handig wanneer dezelfde soort voertuigen hun lading in- en uitladen. Je kunt de klep dan altijd openen wanneer het voertuig er aan komt en op die manier op een veilige manier de goederen verplaatsen.

 

Uitschuifbare klep

Er zijn ook docklevellers met een uitschuifbare klep. Deze zijn handig wanneer veel verschillende voertuigen komen in- en uitladen. Met de uitschuifbare klep zal je meer bereik hebben en daardoor meer ladingen tegelijk kunnen lossen.

 

Combi dockleveller

Ook kun je gebruik maken van een combi dockleveller. Hier wordt vooral gebruik van gemaakt wanneer je te maken hebt met verschillende soorten voertuigen. Als je bijvoorbeeld grote trucks hebt, maar ook kleinere busjes die goederen vervoeren, dan kun je gebruik maken van een combi dockleveller.

 

Handbediende dockleveller

Er zijn ook docklevellers die je met de hand kan bedienen. Dit is natuurlijk niet ideaal wanneer je de dockleveller continu gebruikt. Maar als je de dockleveller maar af en toe hoeft te gebruiken, dan kan dit ook een goede optie zijn.

 

Dockleveller aanschaffen

Wil je een dockleveller aanschaffen, dan zal je op een aantal dingen moeten letten. Je moet namelijk checken of de grootte van de dockleveller goed is waarvoor jij hem gaat gebruiken. Ook kun je verschillende prijzen vergelijken en op basis daarvan een beslissing maken. Er zijn heel veel verschillende docklevellers te koop. Kijk maar eens op Loading-Systems.com Bedenk van tevoren dus goed welk type dockleveller jij wilt gaan gebruiken.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.