Welke gordijnen heb jij nodig?

Welke gordijnen heb jij nodig?

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Lees dan eerst deze blog.

In deze blog lees je over de 3 meest functionele gordijnen van dit moment, welke sfeer je met deze gordijnen kan creëren en wat de functionele eigenschappen zijn van deze gordijnen.

Inbetween gordijnen

Wat is een inbetween gordijn? Vraag je je misschien af. Een inbetween gordijn is een gordijn die iets dunner is dan een normaal gordijn. Een inbetween gordijn is de perfecte keuze als je graag privacy wil maar toch natuurlijke lichtinval in je kamer wilt hebben. Met een inbetween gordijn kan je namelijk wel naar buiten kijken maar mensen die buiten staan kunnen erg moeilijk naar binnen kijken. Deze gordijnen zijn perfect voor een woonkamer met grote ramen.

Duo Rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een combinatie tussen een jaloezie en een rolgordijn. Duo rolgordijnen hebben twee banen stof, een transparante baan en een verduisterende baan. Doordat de banen voor elkaar langs bewegen kan je zelf de mate van privacy bepalen. Deze gordijnen zijn de laatste paar jaren erg in opkomst. Doordat je met deze gordijnen kan kiezen tussen lichtinval en privacy zijn deze gordijnen goed geschikt voor de woonkamer of voor een kantoor.

Verduisterende gordijnen

Veel mensen willen zoveel mogelijk natuurlijk licht in hun kamer. Het is in sommige kamers echter fijn om de ruimte zo donker mogelijk te kunnen maken. Je slaapkamer is bijvoorbeeld wel fijn om te verduisteren, helemaal in de zomer. Niks is zo irritant als op je vrije dag vroeg wakker worden omdat de zon opkomt of niet in slaap kunnen vallen omdat het buiten nog licht is. Daarom heb je een verduisterend gordijn nodig. Maar ook in een game-room of media ruimte is het soms fijn om de zon volledig buiten te kunnen sluiten.

Alle bovenstaande gordijnen zijn nu ook in de aanbieding bij veneta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.