Website laten bouwen in Wordpress

Website laten bouwen in Wordpress

Veel van de websites die worden gemaakt in het content management systeem WordPress. Dat is logisch, want een content management systeem is een goede methode om content en vormgeving van elkaar te scheiden. Met het systeem kun je in principe dezelfde informatie in meerdere vormgevingen presenteren. Het is dus mogelijk om meerdere websites, die er totaal verschillend uitzien, vanuit één systeem te beheren. Je kunt zo’n website laten maken Zeewolde bij iExist. Daar werken specialisten op het gebied van WordPress. Zij zorgen ervoor dat zowel de inhoud van de site als de verschillende vormgevingen passen bij je bedrijf.

Waarom meerdere vormgevingen

Er zijn allerlei redenen waarom je in een WordPress website dezelfde content in meerdere vormgevingen zou willen presenteren. Het is een handige methode als je bedrijf uit verschillende divisies bestaat, waarbij elke divisie een eigen website heeft. Het is ook een handige methode om de vormgeving van je website aan te passen aan de seizoenen. Door verschillende templates met vormgeving te laten maken kun je de site moeiteloos de uitstraling van de Kerstdagen, Pasen of zomerwarmte meegeven. Het is ideaal als de teksten van de site niet aangepast hoeven te worden.

Prestaties van de website

Wanneer je een website laat bouwen moet die bijdragen aan de bedrijfsresultaten. Dat kan op allerlei manieren. Ten eerste door de naam van je bedrijf een grotere bekendheid te laten krijgen. Dat leidt vroeger of later tot nieuwe klanten. Als de website wordt voorzien van een webshop, waar je de producten of diensten van je bedrijf wilt verkopen, moet dat leiden tot een omzetstijging. Om ervoor te zorgen dat je website door meer mensen wordt opgemerkt kun je een marketingstrategie laten ontwikkelen. Ook dat kan bij iExist. Er wordt dan een plan gemaakt om met behulp van de juiste zoekwoorden een betere positie op social media en in de zoekmachines te krijgen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.