Alles over de Power BI specialist

Alles over de Power BI specialist

Wanneer je processen binnen je onderneming wilt versnellen maar niet weet waar je moet beginnen of tegen knelpunten aankomt, heb je baat bij het inschakelen van een Power BI specialist. Een specialist op het gebied van Power BI, de naam zegt het al. En met de hulp van een specialist ben je in staat om het optimale uit je Power BI systeem te halen.

Power BI: de belangrijke punten op een rij

Er zijn verschillende redenen om als bedrijf te gaan werken met Power BI. Deze software zorgt ervoor dat data een stuk sneller verwerkt wordt, waardoor jij in staat bent sneller en effectiever te werken. Daarnaast is het goed om te weten dat er meerdere manieren zijn waarop jij gebruik kunt maken van Power BI. Via Tobuscon.nl schakel je een Power BI specialist in. Wat zijn belangrijke zaken die je over deze software moet weten? Dat lees je hier.

1: Ontdek diverse elementen

Power BI bestaat uit verschillende elementen die samenwerken: een Windows desktop toepassing, een online SaaS en een Mobiele Power BI-apps voor zowel Windows als Android en iOS apparaten. Met deze drie elementen krijg je beter inzicht in bedrijfsprocessen. Verder bestaat Power BI ook uit de Report Builder en de Report Server, beide elementen waarmee rapporten kunnen worden gemaakt en gedeeld.

2: Gebruik Power BI op jouw manier

Er zijn meerdere manieren waarop Power BI gebruikt kan worden. Zo kan het worden gebruikt voor het bekijken van rapporten en dashboards voor zakelijke rapporten. HEt is daarnaast ook mogelijk om Power BI API’s te gebruiken als ontwikkelaar om gegevenssets te pushen. Je kunt ook losse elementen van Power BI gebruiken. Een Power BI specialist helpt je met het slim gebruiken van de juiste elementen, zodat jouw bedrijf hier de vruchten van gaat plukken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.