Blaauw biedt bedrijven een sparringpartner

Blaauw biedt bedrijven een sparringpartner

Blaauw, het in 2020 opgerichte accountantskantoor Zeewolde, biedt de klanten een unieke service: een persoonlijke sparringpartner. Dat is een accountant in dienst van Blaauw, die de contacten met Blaauw onderhoudt. Met deze sparringpartner worden de reguliere afspraken gemaakt over de dienstverlening. Wat deze partner zo bijzonder maakt, is dat er van tijd tot tijd een persoonlijk gesprek wordt georganiseerd om over het reilen en zeilen van het bedrijf te praten. Er is dan gelegenheid om over niet urgente zaken te praten, zoals de bedrijfsopvolging op de lange termijn, nieuwe producten of diensten die in de toekomst zullen worden geproduceerd, of wellicht zelfs verkoop van het bedrijf.

Goed onderbouwd advies

Door de gesprekken met de sparringpartner is Blaauw in staat om uitstekende dossiers aan te leggen van de klanten. Naast de standaard informatie over de bedrijfsvoering kunnen er ook passages in staan over de toekomstplannen. Door advies te geven met die plannen in het achterhoofd is dat goed onderbouwd. Er zal dus nooit een toekomstgericht advies worden gegeven als de bedrijfseigenaar van plan is zijn bedrijf op redelijk korte termijn te verkopen. Uiteraard levert Blaauw ook de alle diensten van een reguliere accountant. Lees verder op onze website als je wilt ontdekken welke dat zijn.

Persoonlijk advies

Bij Blaauw Accountants is men zich ervan bewust dat de persoonlijke omstandigheden van de eigenaar van een bedrijf van invloed zijn op de structuur van het bedrijf. Ook op dat gebied worden daarom adviezen gegeven, ook al gaat het daarbij om hele persoonlijke onderwerpen. Daarbij kan worden gedacht aan advies ten aanzien van overlijden, huwelijk, scheiding, mede eigenaarschap van een partner, etc. Deze adviezen kunnen alleen worden gegeven als er een vertrouwensrelatie is opgebouwd tussen de klant en de sparringpartner. Het is daarom van het grootste belang, dat op de integriteit van Blaauw niets is aan te merken. Daarom voldoet het bedrijf aan alle eisen van de toezichthouder NBA.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.