Wat maakt een perscontainer ideaal voor jouw bedrijfsafval

Wat maakt een perscontainer ideaal voor jouw bedrijfsafval

De stroom bedrijfsafval is vaak groter dan je verwacht. Dit is altijd weer vervelend. Afval blijft liggen, het gaat stinken en het levert problemen op. Met een perscontainer is veel van dit ongemak weg te nemen. Afval samenpersen maakt dat je veel meer kwijt kan. Dit noemt men verdichting. Dit betekent dat je veel meer kwijt kan dan in een gewone container. Bovendien is de opslag nog eens veel groter ook. Zo kan er de kosten ook mee beperken. Kijk eens naar de volgende zaken.

Werking van een perscontainer

Een perscontainer huren op Afvalperscontainer.nl maakt afval weggooien eenvoudig. Je gooit het in de container en het systeem perst het samen. Het volume wordt gereduceerd. Waardoor je dus minder ruimte kwijt bent en je ook langer kan blijven vullen voor deze vol is. Het systeem waarschuwt de ophaaldienst wanneer de container vol is zodat deze binnen 24 uur geleegd kan worden. Dit gebeurt minder vaak dan bij een gewone container. Dit spaart kosten en het milieu. Dit is voor jou natuurlijk allebei van belang.

Voor alle soorten afval

Het fijne aan een perscontainer is dat deze voor van alles kan worden ingezet. Je hebt ze voor bedrijfsafval, maar bijvoorbeeld ook voor papier en karton. Let wel op dat het alleen om materialen gaat die je kan persen. Zaken als glas, metaal en andere harde materialen zijn niet aan te raden in deze containers. Ze zijn daarom vooral geschikt voor kantoren, restaurants en sommige industrie├źn. Daarnaast hebben ook groothandels en magazijnen er voordeel van. Zo kan de perscontainer op vele plekken van waarde zijn om te gebruiken.

Een container op maat uitkiezen

Wat voor andere soorten containers geldt, is ook van toepassing op de perscontainer. Je kan deze namelijk in allerlei verschillende maten krijgen. Waardoor je dus ook altijd zeker bent dat alles gewoon goed past. Daarbij kijk je dan natuurlijk ook naar de kosten. Door goed te vergelijken kom je altijd tot de beste keuze. Waardoor het dus ook geen probleem hoeft te zijn om alles goed te verzorgen. Zo kan je er dus veel voordeel van hebben als ondernemer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.