Waarom een kartonnen display in de winkel?

Waarom een kartonnen display in de winkel?

POS-materiaal is voor winkeliers enorm belangrijk. Het prikkelt klanten tot het doen van een impulsaankoop en verkondigt daarbij ook meteen welke artikelen er allemaal in de aanbieding zijn. Wil jij POS-materiaal dat echt bij jouw winkel past? Laat dan POS materiaal bedrukken. Ook het laten bedrukken van groot POS-materiaal is een optie. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen displays, die klein maar ook levensgroot uit kunnen vallen.

Waarom kartonnen displays?

Karton is heel makkelijk te bewerken en toch stevig. Daarbij is het ook licht van gewicht. Daarom kan het makkelijk van plek worden verplaatst. In een winkel maar ook op een evenementenlocatie is dit ontzettend handig. Displays van karton zijn er van klein tot groot; van een toonbankdisplay tot levensgrote borden. Karton laat zich daarbij ook heel goed bedrukken. Daarom is het als materiaal voor een display enorm geschikt. Natuurlijk kan het karton zelf maar de helft van het werk doen: wat er op gedrukt staat is erg belangrijk! Denk daarom goed na over wat voor soort display je wilt, en over wat erop moet komen te staan.

Wat voor soorten kartonnen displays zijn er?

Er zijn verschillende soorten kartonnen displays. Eigenlijk zijn al je wensen mogelijk te maken. De meest bekende vormen die in winkels worden ingezet zijn:

  • Displayzuilen: hierin staan flyers, folders of soms ook spaarkaarten die klanten mee kunnen nemen;
  • Letters: met kartonnen letters worden boodschappen weergegeven, bijvoorbeeld boven een gangpad of voor de etalage;
  • Kubussen: deze kunnen rondom worden bedrukt met reclameboodschappen. Maar je kunt met een gleuf in de bovenkant een kubus goed gebruiken voor bijvoorbeeld een inzamelactie;
  • Toonbankdisplay: voor het aanbieden van kassakoopjes is dit display heel geschikt;
  • Winkel displays: hiermee worden bijvoorbeeld kortingen of ander soort aanbiedingen (2+1 gratis) uitgelicht.

Je eigen ideeën worden waarheid

Wil je een karton display laten bedrukken? Misschien heb jij wel iets heel anders bedacht dan wat er in dit artikel allemaal al genoemd is of ben je juist geïnteresseerd in een van de populaire opties. Bij Aelen en Van Leeuwen kun je met al je eigen ideeën terecht. Als je de mogelijkheden wilt bespreken kun je via de website contact met ze opnemen. Je kunt dan ook al vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je meteen hoeveel het laten bedrukken van jouw kartonnen display gaat kosten en zie je jouw ideeën voor promotiemateriaal helemaal tot leven komen. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.