Hoe start je met crypto?

Hoe start je met crypto?

Tegenwoordig raken steeds meer mensen geïnteresseerd in cryptocurrencies. De meest bekende cryptocurrency zijn solana crypto, bitcoins en vele andere. De conventionele handelsinterfaces van deze organisaties kunnen echter intimiderend zijn voor beginners, vooral degenen die geen ervaring hebben met het verhandelen van aandelen. De cryptocurrencies bieden echter ook eenvoudige, gebruiksvriendelijke aankoopopties. Het kan in het begin een uitdaging zijn om erachter te komen hoe je Bitcoin, Dogecoin, Ethereum en andere cryptocurrencies kunt kopen als je nieuw bent in de wereld van cryptocurrencies. Gelukkig is het niet zo moeilijk om erover te leren. Hieronder vindt je de stapsgewijze handleiding voor het starten van je eigen investering in cryptocurrencies.

Kies een goede exchange

Het selecteren van een makelaar of exchange is de eerste stap bij het verkrijgen van cryptomunten. Je kunt je registreren om een ​​account te openen na het selecteren van een exchange Mogelijk moet je je identificeren. Dit is afhankelijk van het platform en hoeveel je van plan bent te kopen. Om fraude te voorkomen en te voldoen aan de federale regelgeving, is dit een cruciale stap. Je kunt mogelijk geen cryptocurrencies kopen of verkopen totdat het verificatieproces is voltooid. De site kan willen dat je een selfie plaatst om te laten zien dat je uiterlijk overeenkomt met de documentatie die je verstrekt, samen met een kopie van je paspoort of rijbewijs.

Begin met het beleggen van je geld

Je moet ervoor zorgen dat je geld op je account hebt staan ​​om cryptocurrency te kunnen kopen. Door je bankrekening te koppelen, een overboeking goed te keuren of zelfs een aankoop te doen met een bankpas of creditcard, kun je geld toevoegen aan je cryptocurrency account. Mogelijk moet je een paar dagen wachten voordat je het geld kunt gebruiken om cryptocurrency te kopen. Dit hangt echter af van de exchange en je betalingsmethode. Hoewel bepaalde exchanges creditcard stortingen toestaan, is dit buitengewoon riskant en kostbaar. Bedrijven die met creditcards omgaan, zien bitcoin aankopen als contante voorschotten. Naast het betalen van extra contante voorschotkosten, betekent dit ook dat ze onderhevig zijn aan hogere rentetarieven dan conventionele aankopen.

Begin met het kopen van cryptocurrency

Je bent klaar om je eerste solana bestelling te plaatsen nadat het geld op je account is gestort. Je kunt kiezen uit honderden cryptocurrencies, van bekende zoals Solana, Bitcoin en Ethereum tot minder bekende zoals Theta Fuel of Holo. Je kunt het tickersymbool van een cryptocurrency specificeren (Bitcoin’s is bijvoorbeeld BTC) en het gewenste aantal munten bij het kiezen van welke cryptocurrency je wilt kopen. Je kunt fractionele aandelen van cryptocurrencies kopen bij de meeste exchanges. Hierdoor kun je een klein deel van dure tokens zoals Bitcoin of Ethereum kopen die anders duizenden euro’s zouden kosten om vast te houden.

Vind een plaats om je cryptocurrency op te slaan

Vanaf nu worden cryptocurrencies niet gedekt door verzekeringen zoals de Federal Deposit Insurance Corp (FDIC). Hierdoor zijn cryptocurrency betalingen kwetsbaar voor diefstal en hacking. Miljoenen euro’s aan Bitcoin zijn al verloren gegaan door het vergeten of verkeerd plaatsen van de codes om toegang te krijgen tot je account. Als dit je overkomt, kun je mogelijk je investering verliezen. Daarom is het van cruciaal belang om een ​​veilige locatie te hebben om je cryptocurrency te bewaren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.