Stylingtips voor het stijlvol inrichten van je thuis werkplek

Stylingtips voor het stijlvol inrichten van je thuis werkplek

Het advies luidt thuisblijven. Dit betekent dat de normale gang van zaken even is stilgelegd en dat het niet meer zo vanzelfsprekend is om op kantoor te werken. We werken dus steeds meer thuis. Het is daarom belangrijk om in een fijne werkomgeving te werken. Heb jij moeite met het inrichten van je thuis werkplek? Hieronder vind je een aantal stylingtips en maak jou thuis werkplek helemaal af.

Licht

Licht is er belangrijk tijdens het werken. Zolang lichaam genoeg daglicht ontvangt, weet je biologische klok dat het nog geen tijd is om te slapen. Probeer daarom je bureau dicht bij een raam te plaatsen. Dit verhoogt de productiviteit en het concentratievermogen. Heb je weinig ramen in de ruimte? Zorg dan voor voldoende licht. Er zijn tegenwoordig veel lampen die daglicht kunnen produceren waardoor je ongeveer hetzelfde effect hebt. Kortom, zet je bureau met stoelen zo dicht mogelijk bij het raam. Je kan zelf een bureau op maat laten maken die naadloos aansluit op de vensterbank.

Materialen

Er zijn een aantal materialen die heel erg stijlvol zijn en rustgevend werken. Dit zijn hout en wit. Hout en wit zijn de perfecte combinatie voor een stijlvolle maar rustgevende werkplek. Combineer bijvoorbeeld een houten werkblad met witte kastjes en witte planken. Dit werkt erg prettig en staat mooi in bijna elk interieur.

Grote wanddecoratie

Wat ook erg mooi staat in een thuis kantoor, is grote wanddecoratie. Denk hierbij een groter posters van je favoriete plek of een grote foto. Houd het eenvoudig en rustig. Je kan beter kiezen voor enkele grote lijsten dan veel kleine lijstjes. Dit leidt namelijk veel meer af.

Grote werkruimte

Wanneer je een groter werkruimte ter beschikking hebt, kan je een zetel plaatsen in je werkruimte. Een zetel is perfect om telefoongesprekken op te voeren, of om even te ontspannen met een kopje koffie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.