Waarom overstappen op papieren rietjes?

Waarom overstappen op papieren rietjes?

De papieren rietjes hebben de hele voedingsindustrie op zijn kop gezet. De laatste tijd hebben veel restaurants plastic rietje verboden vanwege de schadelijke effecten op het milieu en zijn ze overgestapt op papieren alternatieven omdat papieren rietjes milieuvriendelijker is. Papieren rietjes zijn niet zo schadelijk als plastic rietjes. Een papieren rietje biedt verschillende voordelen, maar het belangrijkste voordeel is dat het gemakkelijk te verwijderen is en duurzaam is. Het is ook veilig voor menselijke consumptie en heeft geen invloed op de gezondheid. Momenteel verbieden veel landen het gebruik van plastic rietjes en zijn ze meer gericht papieren rietjes. Omdat plastic verspilling van dag tot dag toeneemt in de zee en het milieu schade toebrengt.

Voordelen van het gebruik van papieren rietje ten opzichte van plastic rietje:

Biologisch afbreekbaar en composteer baar: Over het algemeen wordt Papieren rietjes gemaakt van gerecycled papier, papier bestaat uit natuurlijke vezels die worden beschouwd als biologisch afbreekbaar en composteer baar in de juiste composteerbare omgeving. De meeste plastic rietjes zijn niet recyclebaar en worden gewoon op stortplaatsen of in de oceanen gedumpt.

Veiligheid: Gerecycled papier gemaakt van zacht materiaal dat niet kan beschadigen of beschadigen, in tegenstelling tot plastic dat harder en scherper is. Het kan ook worden geserveerd met zowel warme als koude dranken, omdat het geen schadelijke kleurstoffen of ander chemisch materiaal bevat.

Goedkoper dan staal: In dit geval is herbruikbaar rietje of roestvrij stalen rietje een goed alternatief voor plastic rietje, maar de kosten van veel meer vergelijken papieren rietjes.

Verschillende Grootte, Patroon & Vorm: Papieren rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes voor meerdere dranken. Deze soorten papieren rietjes zijn perfect voor evenementen of feesten, enz.

Goedgekeurde materialen: Premium kwaliteit lijm en inkt gebruikt in het papieren rietje dat lab getest is zodat het gemaakt kan worden van alleen maar goedgekeurde materialen..

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.