Nagelverzorging essentials

Nagelverzorging essentials

Basislaag

Een goede basislaag beschermt uw nagels tegen vlekken door uw nagellak. Het kost je misschien wat extra tijd, maar het geeft de gekleurde nagellak iets om zich aan te hechten, waardoor je manicure een paar dagen langer meegaat, en het voorkomt vlekken op je nagels van gepigmenteerde verf. Een goede basislaag zorgt niet alleen voor goede kleurbescherming maar het versterkt je nagels ook.

Een gebogen nagelvijl

Je hebt waarschijnlijk al een nagelvijl, maar ik kan uit ervaring zeggen dat een gebogen nagelvijl eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken is, evenals het volgen van de natuurlijke vorm van je nagel om grote puinhoop te voorkomen –

Handcrème

Het geheim van gezonde nagels? Gezonde handen! Een droge en verschilferde huid rond je nagels kan niet alleen je handen aantasten, maar ook de gezondheid van je nagels. Daarom is een goed hydraterende handcrème van essentieel belang.

Nagelriemolie

Als crèmes gewoon niet jouw ding zijn, zijn nagelriemoliën een hele goede optie. Beide werken goed voor het versterken van nagelriemen en je nagels. Ik raad de Rose cuticle oil van Young nails aan.

Nagelversterkend polijstmiddel

Dit spul doet wonderen – ik hou altijd wat bij de hand voor post-acryl herstel! Het lijkt misschien een goed idee om je nagels te laten rusten met alle poetsmiddelen, maar het geven van deze behandeling is nog beter. In tegenstelling tot gewone nagellak die voor kleurdoeleinden is bedoeld, is dit speciaal ontworpen om je nagels te versterken en het werkt zowel vanuit persoonlijke ervaring als vanuit uitstekende recensies!

Goede nagelknipper

Een goede nagelknipper moet scherp en sterk genoeg zijn om je nagel te knippen zonder de nagel te beschadigen. Nagelknippers worden als beter beschouwd dan een schaar en een nagelknipper is gezonder voor nagels dan een schaar. Een schaar kan schade aan de nagel veroorzaken, waardoor deze kan gaan schillen en splijten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.