Hoe vind je een goede sieradengroothandel

Hoe vind je een goede sieradengroothandel

Je wilt goede service, uitstekende kwaliteit en een lange levensduur van je sieraden. Maar waar vind je nu zo’n goede sieradenwinkel? Allereerst is er natuurlijk het verschil in een sieradenwinkel voor particulieren en een sieradenwinkel voor zakelijke klanten. Over dat laatste gaan we uitweiden in dit artikel.

Een goede groothandel sieraden voor een mooie prijs vinden, zodat je ze met winst kunt verkopen in je eigen winkel, dat is natuurlijk wat je wilt. Maar met een goede prijs alleen kom je er niet, want je wilt niet dat je klachten ontvangt over je kant-en-klare sieraden of sieraadonderdelen. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen over de sieradenwinkel waar je bestelt. Ga bijvoorbeeld na hoe lang de groothandel al in het vak zit. Vaak geldt toch de regel; al doende leert men. Een winkel die al zo’n 15 jaar bestaat heeft meer ervaring dan een winkel die net 5 jaar bestaat. Vaak heeft zo’n winkel al zo veel meegemaakt dat ze hun service beter op orde hebben.

Sieraden en sieraad onderdelen koop je vaak in bulk. Dit houd in dat je meer items in één keer koopt. Dit is meestal ook goedkoper, omdat de onderdelen minder vaak verpakt hoeven worden. Dit verschilt echter per product, dus kijk goed naar de hoeveelheden en niet alleen naar de prijs.

Tot slot, wat onderzoek doen voor je ergens bestelt is natuurlijk verstandig, maar je kunt niet alles van te voren uitkienen. Soms moet je het ook gewoon eens proberen. Plaats eens een kleine order om te kijken hoe dat je bevalt. Gaat er eens iets mis met je bestelling? Dat kan gebeuren, als het maar weer netjes opgelost wordt door de klantenservice. Daaraan herken je een goede sieradenwinkel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.