Hoe kies je een trampoline?

Hoe kies je een trampoline?

Er zijn een paar manieren om het te doen. U kunt degene krijgen die er het beste uitziet, u kunt kiezen voor de duurste trampoline  , u kunt kiezen voor de grootste trampoline of gewoon uw gezonde verstand gebruiken, en beslissen wat u echt nodig hebt, dit zullen wij doen op basis van enkele factoren die we hieronder zullen noemen.

Binnen of Buiten?

Als u van plan bent om trampoline te gebruiken in gesloten ruimtes, doe het dan verstandig – de hoogte van de vloer moet ten minste enkele meters meer zijn dan de werkelijke hoogte van een trampoline, omdat het stuiteren u in de lucht zal katapulteren. Vergeet dat niet! Als u op zoek bent naar een indoor minitrampoline of trampoline voor kleinere kinderen, dan komt u er wel uit, want stuiterhoogte kan niet bedreigend zijn. Klik hier voor de beste minitrampolines of hier voor de beste kindertrampolines. Outdoor trampolines zijn de meest voorkomende types, en de meeste kunnen niet binnen worden gemonteerd, ook zou het geen goed idee zijn, omdat er overal metalen onderdelen zijn.

 

Welke maat trampoline moet ik kopen?

Soms is minder meer. Het is belangrijk om trampoline te kopen op basis van de specifieke leeftijd van de gebruiker, omdat de algemene bruikbaarheid en prestaties van trampoline afhankelijk zijn van het gewicht van de springers. Terwijl de gemiddelde trampoline maat 400cm  is, hebben de meeste mensen de afgelopen jaren besloten om met grotere modellen te gaan, meestal 450 cm, terwijl een klein aantal besloot dat 500 cm een maat is die bij hen past. Houd er rekening mee dat er soms geen echt verschil in springruimte is tussen die twee, omdat de locatie van de behuizing bepaalt hoeveel ruimte er is. Sommige trampolines van 500 cm hebben dus een even groot springoppervlakte als kleinere trampolines, alleen de rand is dikker bij deze trampolines.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.