Hoe je je goed kleedt; regels die alle mannen zouden moeten leren

Hoe je je goed kleedt; regels die alle mannen zouden moeten leren

Er zijn genoeg regels in het leven zoals het is. Sommigen zijn er echter om te helpen. Zoals de regels die bepalen hoe je je goed moet kleden. Dit zijn een aantal regels waar je je aan kunt vasthouden.

Investeer in een horloge

Een horloge heren is als een kunstwerk. Je moet er dol op zijn en dan zal het gegarandeerd je uitstraling een boost geven. Naast esthetische belangen moet het ook uiteraard ook functioneel en praktisch zijn. Zorg ervoor het comfortabel aanvoelt zodat je het zonder moeite dag in- en uitdraagt. Om dit te realiseren moet ook bij je passen, dus koop gerust die Tommy horloge waar je al weken naar zit te staren!

Draag een pak goed

De sleutel tot een mooi pak is de pasvorm. Als je hem kant-en-klaar koopt, concentreer je dan op de pasvorm over de schouders, want het aanpassen van de borst en taille is relatief eenvoudig. Een klassiek pak is de beste keuze – donker, twee knopen en matige details. Het is niet saai. Een pak is een uniform. Het is de manier waarop je het draagt, niet het label aan de binnenkant, dat indruk maakt.

Geef geld uit aan schoenen

De kleur, het patroon, de zool – je wilt het eenvoudig houden, maar wel van uitmuntende kwaliteit. Alles wat erg apart is, ziet er misschien nu goud uit, maar zal heel snel vreemd zijn. Kwaliteitsschoenen zijn het soort investering dat vijftien jaar of langer zou moeten meegaan. Kies voor klassieke stijlen zoals brogues, loafers of een effen, donkere derby met ronde neus. Het is de vorm van de teen die echt telt – en rond raakt nooit uit de mode. Het zijn puntige tenen of vierkante tenen die er duidelijk onpraktisch uitzien. Niemand heeft zo’n vorm, dus waarom zou je dit dan dragen?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.