Efficiënt plannen bespaart tijd en geld

Efficiënt plannen bespaart tijd en geld

Bedrijven kunnen vandaag de dag niet zonder een efficiënte planning functioneren. Wie doet welke taak, waar en wanneer? Bij een klein bedrijf is dat misschien nog gemakkelijk zelf in te delen maar wanneer uw bedrijf groeit en u meerdere werknemers in dienst heeft is een efficiënte digitale planning echt onmisbaar. Klanten vertrouwen op de efficiëntie van uw bedrijf, het is dus zinvol te investeren in productieplanning. 

 

Goed productieplan noodzakelijk

Om een goede planning op te stellen krijgt u te maken met een aantal zaken zoals:

  • Welke producten produceren om aan de vraag te voldoen?
  • In welke hoeveelheid moeten producten worden geproduceerd?
  • Welke grondstoffen zijn daarvoor benodigd?
  • Hoeveel werknemers zijn bezig met het project?
  • Hoelang duurt het om een bepaald aantal producten te produceren?
  • Heeft u voldoende grondstoffen op voorraad?
  • Wat is uw voorraad geproduceerde producten?

 

In deze digitale wereld wordt uiteraard veel gebruik gemaakt van een digitaal planbord om al deze zaken efficiënt te regelen. Dat alleen scheelt u al heel veel tijd. Maar zou het niet handig zijn om deze planning via een app ook uit te breiden naar een buitendienst? Op die manier maakt u voortaan eenvoudig digitale werkbonnen van offerte tot factuur. Op kantoor maar daarnaast ook op locatie. Dit werkt zeer tijdbesparend.

 

Eenvoudig te integreren

OutSmart is een gemakkelijk te integreren software. Het is eenvoudig te koppelen met elk ERP boekhoudsysteem via standaard koppelingen. Werk vanaf nu met digitale werkbonnen en sleep via het online planbord eenvoudig klussen naar uw werknemers. Zo kunt u real time zien wie waar aan het werk is. Na de klus kunnen er direct digitale facturen worden verzonden naar de klant die desgewenst via de app kan afrekenen. Wanneer er gewerkt wordt aan diverse projecten zijn die eenvoudig overzichtelijk op te slaan. Op deze manier weet u exact de hele geschiedenis van het project. 


Klantvriendelijk
Werken via OutSmart biedt ook extra overzichtelijkheid voor uw klanten. Via een speciaal klantenportaal kunnen zij snel een overzicht opvragen van de geleverde services en zich laten inplannen voor vervolg services. Het OutSmart systeem werkt met 3 pakketten. Basis, team en pro. Daarnaast is het mogelijk om extra modules toe te voegen zodat nog meer werkzaamheden digitaal gepland kunnen worden. Een voorbeeld daarvan is de routeoptimalisatie. Nooit meer puzzelen voor uw logistieke klussen. Het digitale planbord kiest daarbij de ideale route zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.