Hierdoor bespaar je geld tijdens werktijd

Hierdoor bespaar je geld tijdens werktijd

Of je nu thuis werkt of op kantoor, tijdens werktijd geven we toch wel eens wat geld uit aan bijvoorbeeld lunch of een kopje koffie. Er zijn gelukkig een aantal manieren om geld te besparen en wij vertellen je welke manieren dat zijn.

Geld besparen

Het zit hem vaak al in de kleine dingetjes waar je geld in kan besparen. Haal je bijvoorbeeld altijd een kopje thee op het station voor je naar kantoor gaat? Wanneer je dit niet meer doet, bespaar je al een hoop geld. Alle kleine beetjes helpen namelijk. Lees hieronder hoe je nog meer geld kan besparen op een werkdag.

Eigen lunch

Haal je altijd een broodje en wat lekkers in de kantine tijdens je lunch? Stop hiermee en neem in plaats hiervan je eigen lunch mee. Door zelf je lunch de maken, bijvoorbeeld een salade of een broodje, bespaar je al een hoop geld en het is vaak ook nog gezonder. Als je thuis werkt, is dit natuurlijk al helemaal een makkelijke opgave.

Eigen drinken

Het is heerlijk om in je pauze een lekkere cappuccino te halen bij dat koffietentje, of misschien een flesje sap uit de koeling. Toch is dit (helaas) niet de goedkoopste optie. De meeste kantoren hebben wel een koelkast of magnetron staan, dus neem je eigen sapje of koffie mee. Je kan met veel voordeel koffiebonen kopen en hier je eigen koffie van maken, of je eigen sapje creƫren.

Schrijf dingen op

Het helpt vaak om op te schrijven wat je daadwerkelijk bespaard. Schrijf in een klein boekje of in de notities op je telefoon wat je normaal gesproken op een dag zou hebben uitgegeven. Aan het einde van de week zie je dan wat je hebt bespaard en dit motiveert je misschien beter om minder geld uit te geven.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.