Geef een wijn cadeau als kerstgeschenk

Geef een wijn cadeau als kerstgeschenk

Rond de kerstdagen kun je prima een flesje wijn weggeven. Tenslotte houden veel mensen van een goed glas wijn. De keuze voor de wijn moet natuurlijk goed overwogen worden want goedkope druivensap laat geen goeie indruk achter. Een fles wijn alleen is misschien net iets te weinig als kerstgeschenk. Je kunt zorgen voor extra aankleding van het kerstgeschenk door naast de wijn ook een wijnaccessoire te geven. De accessoire en de wijn combineren natuurlijk goed, waardoor je al snel van een pakket kunt spreken.

Kerstgeschenk voor relaties

Wil je de zakelijke relaties een kerstrelatiegeschenk aanbieden dan is het leuk als je de aard van de samenwerking in het thema terug kunt vinden. Je kunt denken aan een wijnfleshouder die je samen met een goede fles wijn kunt aanbieden aan de betererelaties. Bevindt je bedrijf zich bijvoorbeeld in de automobielbranche dan kun je een wijnfleshouder in de vorm van een auto geven. Ben je kapper dan geef je een wijnfleshouder met kappers uitvoering. Zeker in de wijnfleshouders kun je veel thema’s terugvinden. Je kunt ook kiezen voor algemene wijnaccessoires. Hiermee verwijs je niet naar je branche, maar kun je wel een bredere groep relaties voorzien. Een leuke wijnkist inclusief decanter, kurkentrekker en wijnstopper is dan erg leuk. Doe er een kaartje van je bedrijf bij en je hebt een mooi relatiegeschenk voor de feestdagen.

Kerstgeschenk voor de collega’s

Ben je van plan de collega’s een leuke kerstattentie te geven dan hoef je je bedrijf niet te presenteren. Daar zijn de collega’s immers wel over op de hoogte. Als je een standaard kerstpakket niet leuk vind om te geven dan kun je met ludieke wijnfleshouders, wijnstoppers of wijnaccessoire-sets en een of twee flessen wijn gemakkelijk zelf een wijn cadeau pakket samenstellen. Voeg een paar eetbare artikelen toe zoals oude kaas, borrelnootjes,  toastjes en beleg en je eigen kerstpakket is klaar. Leuke verpakkingen kun je bij elke plaatselijke kantoorartikelenleverancier halen of bij de groothandel in verpakkingsmaterialen.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.