Uitje met vrienden, maar dan thuis

Uitje met vrienden, maar dan thuis

Wil je een uitje organiseren met vrienden, maar dan vanuit huis, omdat iemand bijvoorbeeld ziek is? Dat kan! Je kunt namelijk online gokken. Dit kan samen met je vrienden. In Nederland is tegenwoordig legaal gemaakt om online te gokken. Dit is een leuk uitje vanuit huis, maar er zijn nog veel meer dingen om te doen vanuit huis. Lees gauw verder!

 

Escape room

Ook dit is in de corona periode enorm gestegen. Er zijn enorm veel aanbieders van een online escape room. Het is normaal natuurlijk dat je in een kamer of huis zit en je moet daar binnen een bepaalde tijd uitkomen. Dit is precies hetzelfde, maar dan online. Dit houdt in dat er een verhaal is geschreven en jij daar een oplossing voor moet bedenken. Jij gaat op onderzoek uit samen met jouw vrienden. Er bestaan ook social deals voor dit soort activiteiten, dus houdt die app ook goed in de gaten!

 

Ranking the stars

Wat ook erg leuk is om te doen als je met een grotere groep bent is ranking the stars. Hiervoor moeten een of twee mensen een enquête maken die heel de groep moet invullen op basis van een ranking. Je geeft dus een stellingen dan moet iedereen elkaar uit de groep ranken. Uiteindelijk zullen de organisatoren alle gegevens verzamelen en er een presentatie van maken. Zij kunnen dan online in bijvoorbeeld Teams hun scherm delen en de ranking per stelling bekendmaken. Uiteindelijk kunnen ze ook van elke stelling per persoon laten zien wie waar heeft neergezet op de ranking.

 

Online bordspellen

Niet alleen online gokken, maar ook online bordspellen is een ding geworden. Je kunt bijvoorbeeld zelf een ganzenbord maken met daarin vragen en opdrachten. Dit kun je online samen met een groepje mensen doen. Jij kunt dan de organisator zijn en dus wederom je scherm delen. Je kunt dan zelf dobbelen en iedereen stapjes vooruitzetten. Zij moeten dan de vragen beantwoorden of de opdrachten uitvoeren. Aangezien jij als organisator dit hebt bedacht, doe je zelf natuurlijk niet mee.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.