De voordelen van kartonnen koffiebekers

De voordelen van kartonnen koffiebekers

Kartonnen koffiebekers zijn populair geworden in 1918, tijdens de Amerikaanse griepepidemie. Doordat de bekers na gebruik weg kunnen worden gegooid, werden infecties op die manier vermeden. Met de huidige Corona pandemie is dit natuurlijk weer relevanter dan ooit. Daarom zal ik nu alle voordelen van kartonnen koffiebekers opnoemen.

Milieuvriendelijk

Met de alarmerende toestand van de opwarming van de aarde en andere milieuschade, is milieuvriendelijkheid de meest prominente factor waar vandaag de dag rekening mee moet worden gehouden. Aangezien de bekers uit karton bestaan en niet uit plastic of piepschuim, is het gebruikte materiaal biologisch afbreekbaar. Aangezien deze bekers gemaakt zijn van wegwerpmateriaal, wordt het vrij gemakkelijk afgebroken. Niet alleen dit, maar de bekers kunnen ook gemakkelijk worden gerecycled als ze in de juiste handen zijn. De bekers zijn gemaakt van pulp die uit bomen en uit het water wordt gehaald. Er is dus geen sprake van toxiciteit.

Handig

De kartonnen koffiebekers zijn handig in het gebruik en om mee te nemen. Omdat ze licht van gewicht zijn, kan je ze over mee naar toe meenemen. Wanneer u de stapel kopjes en glazen niet wilt wassen en op zoek bent naar een makkelijke manier om eraf te komen, zijn de kartonnen koffiebekers het beste alternatief. Het is de beste optie als u van plan bent een uitstapje te maken en geen zware bagage wilt meenemen. Ze zijn gemakkelijk draagbaar en het pakket is ook handig genoeg om mee te nemen.

Veilig

Als je de kartonnen koffiebekers vergelijkt met de plastic en piepschuim bekers, zijn deze bekers veilig te gebruiken voor warme dranken of voor koude dranken. Kartonnen koffiebekers zijn gemakkelijk te hanteren en ze bevatten geen giftige stoffen.

Variatie

Deze bekers zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan vormen en maten. Kartonnen koffiebekers zijn vaak ook beschikbaar in verschillende ontwerpen en het is vaak ook mogelijk om deze te bedrukken met je eigen logo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.