De leukste (zakelijke) relatiegeschenken voor kerst en sinterklaas lees je hier!

De leukste (zakelijke) relatiegeschenken voor kerst en sinterklaas lees je hier!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om aan je collega, zakenrelatie, vriend of vriendin te geven tijdens Kerst of Sinterklaas? Het kan soms erg lastig zijn om een goed cadeau te vinden, zeker als je de persoon in kwestie al alles heeft wat zijn of haar hartje begeert en niet weet wat hij moet vragen. Sinterklaas chocolade of een Chocolade letter met logo zijn altijd goed, maar erg origineel is het niet. In deze blog kun je ideeën opdoen en inspiratie krijgen over de leukste en meest originele cadeaus. Want hoe verras je iemand als die alles al heeft wat hij of zij kan wensen? Het is altijd mogelijk om een interessant cadeau te vinden wat hij of haar niet had verwacht, maar wel behoorlijk kan waarderen. Lees dus snel verder als je inspiratie wilt opdoen!

Een cadeau voor haar

Een cadeau die een vrouw altijd kan waarderen, is Rituals. De laatste jaren is Rituals uitgegroeid als een populair wellness merk dat de lekkerste geurtjes in zijn assortiment heeft en erg leuk is om als cadeau te krijgen. Veel vrouwen zijn grote liefhebbers van de geschenksets van Rituals, omdat ze douchen tot een waar feestje maken! Met Rituals producten kun je helemaal tot rust komen en lekker ontspannen door de kalmerende geuren. Bovendien is het zacht en hydraterend voor de huid en ruik je heerlijk als je uit bad komt of klaar bent met douchen. Misschien denk je nu: shampoo als cadeau geven? Rituals is echter meer dan alleen shampoo, ze hebben een groot assortiment aan heerlijk ruikende producten. Denk bijvoorbeeld aan foams, rozen shampoo, parfum en douchegel. Rituals is een cadeau die je vriendin altijd kan waarderen en die ook betaalbaar is, want je kunt al een geschenkset kopen vanaf €20,-. Een klein aardigheidje die je kunt toevoegen aan je cadeau is Sinterklaas chocolade, want Sinterklaas is niet compleet zonder chocolade!

Een cadeau voor hem

Het is soms nog lastiger om een origineel cadeau voor een man te vinden dan voor een vrouw, want veel mannen weten niets om op hun verlanglijstje te zetten. Sinterklaas chocolade kun je altijd geven, maar dat is wel een erg karig cadeautje. Je kunt de traditionele chocoladeletter ook naar een hoger niveau tillen, wat dacht je van een chocolade letter met logo in de vorm van je vriend zijn bedrijf? Misschien klinkt dit in eerst instantie een beetje vreemd, maar als je vriend een eigen onderneming heeft is dit een erg origineel cadeau die hij niet zag aankomen. Je kunt deze chocoladeletter met logo online bij verschillende chocolateries bestellen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.