De juiste dozen voor de feestdagen?

De juiste dozen voor de feestdagen?

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst worden uiteraard de meeste pakketjes verstuurd. Iedereen gaat massaal inkopen en de dozen vliegen erdoorheen. Maar hoe kun je nou zo efficiënt en goedkoop mogelijk dozen in kopen? Waar moet een doos aan voldoen en waar moet je op letten? We leggen het hier voor je uit.

Branding met jouw pakketjes

Wat is er nu mooier dan jouw logo op de doos zetten? Dit is meteen een stukje branding en mensen komen sneller terug bij jouw bedrijf om nieuwe spullen te bestellen. Een bedrukte doos bestellen is heel eenvoudig.

Een trend die we veel terug zien in huizen is duurzaamheid en multifunctionaliteit. Woningen worden steeds kleiner en het is dan ook steeds lastiger om al onze spullen kwijt te kunnen. Hierdoor ontstaan er steeds meer slimme hulpmiddelen om het gebied van wonen. Apparaten worden steeds duurzamer en hebben meerdere functies. Vind je duurzaamheid belangrijk en heb je spullen die je wil opbergen? Kies dan niet voor grote, milieuonvriendelijke kartonnen dozen. Kies voor bijvoorbeeld een doos die op maat gemaakt is. Hiermee stuur je niet alleen makkelijk dingen op, maar berg je ook je spullen op in dozen die minder karton verspillen omdat ze op maat gemaakt zijn.

in huis netjes zijn of haar spullen opruimt. Laat geen rommel liggen, maar ruim dingen op zodra je ze niet meer nodig hebt. Probeer ook dingen weg te gooien als je nieuwe dingen koopt. Zo komt het niet meer voor dat je geen opbergruimte meer hebt in je huis. Ruim je spullen efficiënt op. Gebruik bijvoorbeeld manden, ladeverdelers en kledinghangers. Doe hier je sokken en ondergoed in om rommel in je kast te voorkomen. Met de dozen kun je alles netjes en geordend weg zetten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.