Crivaldi keeps fighting

Een jaar of twee geleden werd er een nieuwe winkel geboren in het hartje van het winkelcentrum in Oosterhout: Crivaldi. Eigenaar Ricardo van Dongen besloot zijn ambitie achterna te gaan en opende een winkel gevuld met merkkleding. De winkel van de oud-wielrenner loopt als een trein en doet het ontzettend goed in de modewereld, maar de winkel heeft naast vele hoogtepunten, helaas ook een aantal dieptepunten moeten doormaken. 

Aspetto joins Crivaldi

Rond het jaar 2015 begon alles met Aspetto, een kleine winkel net buiten de stad van Oosterhout. Er werd al snel gemerkt dat de winkel te klein was om alle kleding te kunnen tonen, dus besloot Van Dongen van locatie te wisselen en verhuisde hij samen met zijn medewerkers naar de keiweg. Aspetto was een winkel die al niet verkeerd liep, maar door zijn vernieuwde locatie werd de winkel door steeds maar meer en meer mensen gezien. Na een tijdje werd ook dit pand te klein en besloot Ricardo uit te breiden: Hij opende Crivaldi en niet veel later werden Aspetto en Crivaldi samengevoegd als één.

Ups en Downs

De winkel loopt flink goed en heeft vaste klanten die Crivaldi steunen door dik en dun. Helaas heeft Crivaldi ook mindere tijden doorgemaakt. De winkel is al meerdere keren beroofd en er zijn al vaak pogingen tot inbraak geweest, maar op 19 april 2020 was het flink raak: De winkel had al ontzettende last van de Coronacrisis die gaande was, maar dit werd alleen nog maar erger toen die zondagochtend de volledige winkel was leeggehaald. Het was een heftige dag voor de eigenaar en de daders zijn onbekend, maar Crivaldi en zijn medewerkers kregen ontzettend veel steun van de buitenwereld en zijn langzaam maar zeker weer terug naar de top aan het stijgen.

Dè winkel voor jou

De winkel is eindelijk weer gevuld met merken en maten voor iedereen. Ook online is de winkel flink actief. Neem dus vooral een kijkje in de webshop, of kom gezellig in de winkel zelf shoppen met een heerlijk kopje koffie of thee. De winkel is van maandag tot zaterdag geopend en ook op de koopzondagen zijn ze van de partij en staan ze klaar om voor jou een geweldige outfit te creëren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.