Businesstopper in Dordrecht: De Remise

Businesstopper in Dordrecht: De Remise

Wat is er beter dan een lekker bagel en een goede kop koffie. Of een heerlijke versgebakken brownie? Nou precies dat maar dan ook nog op een prachtlocatie. Dat vind je allemaal bij De Remise Dordrecht. Een echte business topper.

De locatie

Zoals ik zei zit De Remise op een prachtlocatie. Of eigenlijk ín een prachtlocatie. Het pand van De Remis heeft namelijk een rijke geschiedenis. De sfeer van deze geschiedenis is ook goed te zien en te voelen al je hier binnenkomt. Het pand is zo’n 140 jaar oud en komt dus uit 1880. Het pand was van oorsprong een pakhuis voor tabak en staal. Na 70 jaar werd het gekocht door de V&D die het gebruikte als een garage voor onderhoud aan voertuigen. De geschiedenis van deze periode is nog te zien in de roldeuren en smeerput die nog aanwezig zijn. Daarna is het een kantoor geweest tot De Remise erin vestigde en in 2019 de deuren opende.

Het menu

De Remise is dé plek voor een lekker lunch of een tussendoortje in Dordrecht. Van een bagels en hotdogs tot brownies en cakes en van een simpele kop koffie tot de smoothie van de dag. Er is hier altijd wat lekkers te vinden. Je kunt er zelfs terecht voor een high tea.

Leuke actie: de feestbox!

Een echte businesstopper moet natuurlijk nog iets bijzonders toevoegen naast een lekker menu en een mooi pand. De Remise heeft de feestbox. Je kunt hier nu een doos vol met de lekkerste baksels bestellen en laten bezorgen in de vorm van een brievenbus pakketje. Dit is heel leuk om iemand cadeau te doen of om lekker zelf te houden. Omdat het door de brievenbus past hoef je niet thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen. Je hoeft niet zelf af te halen in Dordrecht maar kunt vanuit alle hoeken van het land genieten van deze lekkere baksels!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.