3 dingen waar jij op moet letten om hoger in Google te komen

3 dingen waar jij op moet letten om hoger in Google te komen

Wil jij gevonden worden via Google? Het is dan belangrijk om een hoge positie te hebben in de zoektermen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien er veel verschillende onderdelen zijn waar jij op moet letten. In deze blog zullen wij drie onderdelen noemen waar jij aan moet voldoen om hoger in Google te komen. 

  • De juiste zoekwoorden

Jouw website is gevuld met veel verschillende dingen: foto’s, buttons maar ook heel veel tekst. Deze tekst moet uit de juiste woorden bestaan. Hij moet natuurlijk relevante informatie bevatten, maar het is ook belangrijk om op Google in te springen aan de hand van zoektermen. Je kan een tekst namelijk zo aanpassen, dat deze automatisch hoger in Google komt. Hiervoor moet je een onderzoek doen naar welke zoekwoorden je wilt gebruiken, en ervoor zorgen dat deze met de juiste density in je teksten voorkomen. 

  • Snelheid van je website

Erg veel verschillende onderdelen op je website hebben klinkt mooi, maar het kan ten koste gaan van de snelheid van je website. Dit is niet handig, aangezien Google gebruiksvriendelijkheid van je website erg hoog in het vaandel heeft staan. Als jouw website erg lang moet laden voordat je het kan gebruiken, is dat natuurlijk niet erg gebruiksvriendelijk. Zorg er dus voor dat je website zo snel mogelijk is – potentiële klanten zullen namelijk snel weg zijn als dit niet het geval is. 

  • Mobielvriendelijke variant

Tegenwoordig bereikt veel verkeer jouw website via een mobiele telefoon. Google erkent dit, en vindt het daarom ook belangrijk dat een website ook vriendelijk is voor mobiele gebruikers. Als jouw website een mobielvriendelijke variant heeft, zal het dus hoger in Google komen dan als dit niet het geval is. Dit is overigens niet alleen goed voor je positie in Google: als je bijvoorbeeld een webshop hebt, kan je veel extra omzet draaien door een mobielvriendelijke variant aan te bieden.

  • Traffic Today

Deze aspecten aan je website toevoegen zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan daarom slim zijn om eens een kijkje te nemen op traffictoday.nl. Deze ervaren specialisten staan jou graag te woord en helpen je graag om een hogere positie in Google te behalen. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.