Zakelijke netwerkoplossingen: welke keus heb je al ondernemer?

Zakelijke netwerkoplossingen: welke keus heb je al ondernemer?

Als een zakelijke ondernemer heb je wel eens last van netwerkproblemen. Alleen welke, zo kan je problemen hebben met netwerken in het echt. Tevens is dit erg gemakkelijk op te lossen door naar business meetings te gaan en contacten te leggen. Toch zijn er af en toe andere netwerkproblemen op zakelijk gebied. Dit zijn netwerkproblemen met de cloud, het internet en zo nog meer. Alleen wat zijn je oplossingen als ondernemer om deze netwerkproblemen op te lossen? Die die lees je hier!

 

Netwerkoplossingen via dit programma

Netwerkproblemen zijn wel de frustrerende problemen die er tijdens een werkdag kunnen ontstaan en kunne zo wel voor de hele dag aan problemen zorgen. Daarom kun je nu nog kiezen voor cloud connect.

De meeste clouddiensten tot de dag van vandaag gebeuren door middel van het openbare internet en om deze reden heeft niet iedereen hier een aangename gebruikservaring bij. Het openbare internet zorgt namelijk voor niet hele betrouwbare garantie, dit komt door de toepassing van de applicatie performance, betrouwbaarheid, mobiliteit of beveiliging die niet hoog is. Via Cloud connect heb je hier geen last van. Met de cloud connect dienst, is er een methode om het openbare internet te omzeilen en daardoor direct toegang te hebben tot de clouddiensten. Cloud Connect is dan ook ontworpen om het zo voor jou een stuk sneller en het werken in de Cloud het voor jou een stuk veiliger te maken.

Er zijn zo verschillende pakketten voor jouw Cloud ontworpen die jou erbij helpen om veilig te werken. Als eerste heb je AWS Direct Connect, wat zorgt voor de directe connectie tussen datacenters van Amazon en jouw infrastructuur. Ook heb je Azure Express Route, dit zorgt voor de directe connectie tussen de datacenters van Microsoft en jouw omgeving. Ten slotte heb je OpenStack Cloud wat zorgt voor de directe connectie tussen jouw lokale omgeving en de OpenStack Cloud.

Het verkeer en het gebruik van de clouddiensten groeit met de dag en daarom is het extra belangrijk dat dit zo snel mogelijk op een veilige manier kan. Het laatste wat je wilt is gehackt worden en de hele dag niet kunnen werken als ondernemer.

Advies aanvragen

Netwerkoplossingen in het algemeen

Er worden steeds met processen in het bedrijf vervangen door applicaties. Hierdoor neemt de vraag naar een betrouwbare verbinding op internet steeds meer toe. Het is namelijk bekend dat via openbaar internet, niet veel veiligheid is en dit steeds verminderd door alle cyberaanvallen die iedere dag plaatsvinden.

Bij Signet hebben ze erg veel aanbod in netwerkoplossingen voor jouw onderneming, deze zijn erg betrouwbaar, intelligent en gebaseerd op alles wat er nu speelt in het internet door met erg veel infrastructuren samen te werken.

Er zijn verschillende pakketten die bij jouw onderneming passen. Signet is erg netwerk onafhankelijk, wat er voor zorgt dat jouw onderneming sowieso bij een van de pakketten past. Er zijn zowel private netwerk netwerkoplossingen als datacenters en cloud leveranciers. Deze oplossingen zullen ideaal zijn voor jouw kosten aan de Cloud en zorgen voor een verhoging van de beschikbaarheid!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.