Zakelijk pakket versturen

Zakelijk pakket versturen

Een zakelijk pakket versturen en letten op de centen doe je met Cheap Cargo. Je vergelijkt hier de mogelijkheden om een zakelijk pakket te versturen. Daarvoor heb je wel informatie nodig. Als je tenminste een goede vergelijking wil maken. Je kunt via de site direct je verzending regelen voor het meest voordelige tarief. Daarvoor moet je wel op een paar dingen letten. Bijvoorbeeld de servicelevels en de afmetingen en het gewicht van je pakket.

Servicelevels

Er zijn verschillende aanbieders en de meeste aanbieders hebben dan ook nog verschillende servicelevels om een zakelijk pakket te versturen. Soms moet je bijvoorbeeld extra betalen als een pakket meermaals aangeboden moet worden of voor het kunnen tracken van het pakket. Je ziet de eventuele extra kosten of wanneer dit is inbegrepen direct in de vergelijking. Ook kan de levertijd invloed hebben op de kosten voor het zakelijk pakket versturen. Daar kun je dus op letten.

Verpakking

Het is verstandig om te weten hoe groot en zwaar je pakket is als deze is ingepakt voordat je het verstuurt. De vergelijking is dan tenminste accuraat. Je kunt je pakket het beste in een doos verpakken met dik karton, van meer dan één laag dus. Zo voorkom je deuken in je pakket en scheuren in de doos tijdens het verzendingsproces. Je kunt de inhoud van je pakket ook beschermen met vulmateriaal zoals piepschuim ballen of bubbelplastic.

Hoe de vergelijking werkt

De vergelijking maak je met deze informatie vervolgens gemakkelijk. Je kunt zelf bedenken wat je nodig vindt aan service voor het verzenden van je pakket. Hoe snel het bezorgd moet worden bijvoorbeeld. Je vult je verzendingsadres en ontvangstadres in. Daarnaast vul je de afmetingen van je verpakte pakket in, inclusief het gewicht. Zo kun je vergelijken zonder verrassingen in de kosten, want alle bijkomende kosten en services kun je direct zien. Je kunt zelfs direct je verzending regelen bij de vervoerder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.