Wat zijn de voordelen van zakelijke leningen?

Wat zijn de voordelen van zakelijke leningen?

Zakelijke leningen hebben verschillende soorten. Hun voordelen zijn meestal gekoppeld aan het doel dat ze dienen.

 1. Zakelijke termijnlening – Meestal aangeboden door banken en grote financieringsinstellingen, stelt het leners in staat om vooraf een groot bedrag aan contanten te krijgen, soms tot miljoenen dollars, dat vervolgens met rente wordt terugbetaald over een vooraf bepaalde periode.
 2. SBA-lening – Het is een type bedrijfsfinanciering dat wordt gegarandeerd door de Small Business Administration en wordt verstrekt via een door SBA goedgekeurde geldschieter.
 3. Apparatuur financiering – De lening specifiek voor het kopen van bedrijfsapparatuur, die onderpand wordt voor de lening.
 4. Kasvoorschot door handelaar – U ontvangt vooraf een vast bedrag in contanten, maar in plaats van één vaste maandelijkse betaling te doen, krijgt het financieringsbedrijf een percentage van uw dagelijkse creditcard- en debetkaart verkopen, plus een vergoeding.
 5. Factuur Factoring – De factoringmaatschappij verleent u geld om het werkkapitaal en de cashflow van uw bedrijf te verbeteren in ruil voor onbetaalde klantfacturen. De factormaatschappij is verantwoordelijk voor het incasseren van de klant wanneer de factuur verschuldigd is.
 6. Factuur financiering – U gebruikt uw onbetaalde klantfacturen ook om geld te krijgen. In plaats van uw onbetaalde facturen aan een factormaatschappij te verkopen, gebruikt u ze echter als onderpand om een ​​voorschot in contanten te krijgen.
 7. Zakelijke creditcard – Met een doorlopende kredietlijn kan uw bedrijf geld gebruiken tot aan uw kredietlimiet. Het werkt net als een persoonlijke creditcard en u kunt de kaart naar behoefte gebruiken zolang u minimale maandelijkse betalingen doet.
 8. Microlening – Over het algemeen $ 50.000 of minder, wordt deze financiering aangeboden door non-profitorganisaties en op missies gebaseerde kredietverstrekkers aan startups en bedrijven in achtergestelde gemeenschappen.

Voordelen van zakelijke leningen

Zakelijke leningen bieden veel voordelen voor startups, kleine bedrijven en grote bedrijven.

 1. U kunt een aanzienlijk bedrag lenen voor grote zakelijke projecten

In tegenstelling tot persoonlijke financiering, die meestal wordt beperkt tot $ 50.000, kunt u met een zakelijke lening miljoenen lenen. Dit is vooral handig als u een groot zakelijk project financiert, zoals een uitbreiding naar andere gebieden, het voorzien van nieuwe zakelijke faciliteiten en enorme technologische upgrades.

 1. Je hebt volledige controle over het geld dat je leent

Met bedrijfsfinanciering kunt u geld lenen zonder een percentage van het eigendom van uw bedrijf aan investeerders te verkopen in ruil voor geld. Als gevolg hiervan kunt u het geld gebruiken zoals u wilt en uw bedrijf runnen volgens uw plannen. Er zullen geen andere ondernemers zijn die zich met uw beslissingen bemoeien. U hoeft niet met andere mensen samen te werken of rekening te houden met de mening van anderen.

Uw geldschieter gaat u niet vertellen hoe u het geld moet besteden. Ze kunnen om uw bedrijfsplan vragen om te begrijpen hoe u van plan bent uw bedrijf te runnen, maar ze zullen geen enkele rol spelen in de besluitvorming nadat ze u het geld hebben toegekend. Zolang je het geld met rente terugbetaalt, maakt het niemand uit wat je doet met het geld dat je leent.

 1. U heeft gemakkelijk toegang tot de fondsen

In plaats van te wachten tot uw bedrijfswinst groeit voordat u ze opnieuw investeert, is het praktischer om financiering van kredietverstrekkers te krijgen. U hoeft niet jaren te wachten om geld in te zamelen voor verschillende zakelijke projecten, of het nu gaat om het kopen van nieuwe apparatuur of het ontwikkelen van nieuwe producten. PIN voorschot kan u verder helpen bij het adviesgedeelte om kredietverstrekkers te bemachtigen.

Het zoeken naar investeerders om uw bedrijf te financieren is ook een lang proces, vooral voor startups. Meestal willen investeerders financiering verstrekken aan gevestigde en winstgevende bedrijven om hun investering zo snel mogelijk terug te verdienen. Helaas voor startende en kleine ondernemers kost het tijd om een ​​staat van dienst op het gebied van stabiliteit en winstgevendheid te ontwikkelen.

 1. De rente is meestal laag

De meeste zakelijke leningen bieden lage rentetarieven om klanten aan te trekken. Terwijl kredietverstrekkers streven naar een gezond rendement op hun kredietverlening, is de concurrentie in de kredietverlening groot, wat een gunstige sfeer creëert voor kredietnemers die op zoek zijn naar de beste deals.

Zakelijke leningen hebben doorgaans ook een lagere rente dan persoonlijke leningen, omdat deze laatste geen onderpand vereisen en in slechts een dag of twee kunnen worden verstrekt. De kredietverstrekkers voor persoonlijke financiering rekenen een hogere rente aan ter compensatie van het hoge risico om u het geld te verstrekken zonder onderpand en diepgaande achtergrondcontrole.

 1. U geniet van belastingaftrek

De rente die u betaalt over een zakelijke lening is fiscaal aftrekbaar. Deze inhoudingen zijn inclusief de opgebouwde rente over:

Persoonlijke leningen en persoonlijke creditcard die worden gebruikt om zakelijke projecten te financieren, die kunnen worden geclaimd in uw aangifte inkomstenbelasting

Voordat u aan het einde van elk fiscaal jaar uw belastingaftrek claimt, moet u een goed register bijhouden van alle rentebetalingen die uw bedrijf op zakelijke lening heeft gedaan. Het Australische belastingkantoor moet deze gegevens inzien voordat het uw belastingclaims kan toewijzen.

Hoewel zakelijke leningen uw bedrijf kunnen helpen groeien en uitbreiden, is het belangrijk om zorgvuldig na te denken over uw zakelijke behoeften, strategieën en doelstellingen op de lange termijn voordat u er een afsluit. Zorg ervoor dat u het geld dat u leent, kunt terugbetalen. Als u de aflossingen niet binnen de afgesproken termijn doet, staat uw zakelijke en persoonlijke vermogen en uw kredietwaardigheid op het spel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.