Wat kun je allemaal met foamboard?

Wat kun je allemaal met foamboard?

Wil jij graag indruk maken tijdens eens presentatie? Of wil je een product of een nieuw project in de spotlight zetten tijdens een beurs? Met foamboard van Dijkgraaf maak jij jouw presentatie helemaal compleet! Foamboard is super licht van gewicht en biedt eindeloos veel mogelijkheden om jouw presentatie onvergetelijk te maken. Dankzij het lichte gewicht kun je het board makkelijk meenemen naar een presentatie en dankzij de verschillende formaten en diktes kun je mooie moodboards maken, goed knutselen en zelfs maquettes bouwen. Benieuwd waar foamboard van Dijkgraaf allemaal goed voor is? Wij leggen je het uit!

 

Wat is foamboard precies?

Foamboard wordt ook wel schuim genoemd en is een plaatmateriaal. Het voordeel van foamboard is, dat het erg licht van gewicht is. Zelfs grotere formaten en dikkere foamboards wegen bijna niks en zijn makkelijk mee te nemen. Door dit lichte gewicht is foamboard een populair materiaal om in te zetten op beurzen of tijdens presentaties, bijvoorbeeld op werk of op school. Of je het bord nu zakelijk gebruikt of thuis, met foamboard kun je eenvoudig een presentatie verduidelijken of juist persoonlijk aankleden. Zo kun je er een logo of een eigen ontwerp op presenteren. Tijdens een presentatie kun je foamboard op een ezel zetten of met plafondhangers aan het plafond hangen. Mede dankzij het lichte gewicht is foamboard namelijk makkelijk op te hangen. 

 

Kies voor foamboard of grijsbord

Naast foamboard kun je bij Dijkgraaf ook voor grijsbord kiezen. Grijsbord of grijsboard is gemaakt van karton en is de ideale basis van een knutselwerk. Daarnaast kun je grijsbord, net als foamboard ook goed gebruiken tijdens een presentatie. Het voordeel van grijsbord is dat het erg stevig is. Grijsbord is daardoor iets zwaarder dan foamboard, maar dankzij het materiaal ook steviger. Grijsbord wordt veel gebruikt om pakketten die verstuurd worden te verstevigen. Verstuur je producten die makkelijk kapot kunnen? Grijsbord zorgt ervoor dat ze steviger verpakt zitten. Denk hierbij aan folders, flyers of brochures. Tijdens transport wordt er vaak ruw omgegaan met producten. Grijsboard kan hierin uitkomst bieden. In verschillende maten en diktes gemakkelijk te krijgen.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.