Waarom je deze bijzondere businesstas nodig hebt!

Waarom je deze bijzondere businesstas nodig hebt!

Elke dag slepen we van alles mee naar werk, mee naar de zaak of mee naar een meeting. Je hebt nu eenmaal spullen nodig. Maar waarin sleep je deze mee? De rugzak die je ook gebruikt als je een dagje naar de Efteling gaat? Of die nog stamt uit je schooltijd? Of heb je wel een tas die er goed uit ziet maar moet je elk jaar een nieuwe kopen? Niet meer doen, het is tijd voor Plevier businesstassen!

Representatief

Met een mooie kwalitatieve businesstas kom je representatief voor de dag. Wat denk je dat een oude versleten tas uitstraalt als je deze meeneemt naar een meeting? Misschien valt het niet bewust op en denkt degene waarmee je de meeting hebt niet letterlijk ‘’Waarom neemt deze persoon een afgedankte tas mee?’’, maar het straalt zeker wel wat uit. Alles wat je aan en bij hebt draagt bij aan het beeld wat (potentiële) zakenrelaties of klanten van je krijgen. Daarom mag je de tas die je gebruikt niet verwaarlozen. Kies een stijlvolle, kwalitatieve businesstas uit, zoals die van Plevier.

Gaat lang mee

Een kwalitatieve businesstas van (plantaardig gelooid) leer, kan erg lang meegaan. Door de juiste tas te kiezen zal je nooit meer rondlopen met een afgedankte tas en hoef je deze ook niet jaarlijks te vervangen.

(Multi)functioneel

Een van de grootste voordelen van een goede businesstas is dat ze ontworpen zijn voor functionaliteit. Zo zijn de business tassen van Plevier uitgerust met handige multifunctionele vakken zoals een stevig laptop vak, rekbare vakken voor bijvoorbeeld de muis of adapter. Sommige modellen hebben zelfs een uitneembaar laptop vak wat de tas nog meer multifunctioneel maakt.

Met een stijlvolle functionele businesstas kom je dus nog jarenlang goed voor de dag en houd je al je spullen veilig en geordend bij je.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.