Waarom is een perscontainer ideaal voor bedrijven

Waarom is een perscontainer ideaal voor bedrijven

Bedrijven produceren veel afval en dat moet ergens verzameld worden. Dit kan in allerlei verschillende soorten containers. Dat maakt het kiezen dus ook niet gemakkelijker. Het is slim om dan te kiezen voor een perscontainer op Afvalperscontainer.nl. Je leert er in dit artikel dan ook alles over.

Wat is een perscontainer eigenlijk?

Een perscontainer huren via Afvalperscontainer.nl doe je om afval dat je produceert kleiner te maken. Dat komt doordat het samen wordt geperst. Deze container is in meerdere soorten te krijgen, bijvoorbeeld een bovengrondse of een ondergrondse. De ondergrondse modellen bieden boven de grond alleen een zuil met een klep. De container zit mooi weggewerkt onder de grond. Dit brengt dan dus ook de nodige voordelen met zich mee.

Minder ruimte nodig

Het belangrijkste voordeel van een perscontainer is natuurlijk dat je veel minder ruimte nodig hebt. Het afval wordt immers goed klein gemaakt. Zo kan je er heel veel afval in kwijt.  Daardoor kan je met een perscontainer in één container kwijt waar je bij andere soorten meerdere containers nodig hebt. Dit bespaart ruimte en kosten. Je kan dan heel gemakkelijk elke afvalstroom scheiden en gemakkelijk verwerken door het klein te maken.

Minder vaak de container legen

Het is niet alleen zo dat je vaak voldoende hebt aan één perscontainer. Het is ook nog eens zo dat je deze minder vaak hoeft te laten legen. Dat is natuurlijk vooral een voordeel voor de kosten die je eraan kwijt bent. Minder vaak legen betekent dus ook veel minder betalen ervoor. Dat is bovendien niet het enige wat je bespaart. Doordat er minder transport nodig is, zal ook de CO2-uitstoot veel minder groot zijn. Zo ben je dus ook nog eens goed milieuvriendelijk bezig met een perscontainer.

Een betere hygiëne met de perscontainer

Wanneer je kiest voor een perscontainer, dan is dat ook meer hygiënisch. Het afval wordt hermetisch afgesloten zodat je het niet ziet of ruikt. Omdat je voor een ondergronds model kiest, is de kans op ongedierte ook veel kleiner. Het is er namelijk veel koeler. Afval gaat dus ook minder snel rotten onder de grond.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.