Vind jouw droombaan binnen de office bij een fullservice uitzendbureau

Vind jouw droombaan binnen de office bij een fullservice uitzendbureau

Bij BaanBereik staan de kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht centraal. Niet voor niets is het fullservice uitzendbureau dé partner voor het leveren van professionals op elk niveau. De dienstverlening bestaat uit detacheren, uitzenden, werving & selectie en opleiden. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s. Werkzoekenden zijn er aan het goede adres voor vacatures op ieder niveau. Of zij aan het begin van hun loopbaan staan of al een carrière hebben opgebouwd, speelt daarbij geen rol. BaanBereik heeft vestigingen in het Noord-Hollandse Zwaag en Heerhugowaard en een netwerk dat zich uitstrekt over de hele provincie. Daarom vinden werkzoekenden er een groot en gevarieerd aanbod aan vacatures in tal van interessante branches. 

 

De uitzendorganisatie focust zich op banen binnen de Bouw, Techniek en Office en biedt vele mooie vacatures in Alkmaar, Hoorn en andere steden in Noord-Holland op technisch gebied en vacatures binnen de kantoorwereld. Tegenwoordig zijn ook mensen die op zoek zijn naar hun droombaan binnen de Zorg, de Horeca en het Gemeentelijk Domein er aan het juiste adres. 

 

Officebanen voor starters en ervaren professionals 

Ben jij op zoek naar een kantoorbaan die je op het lijf is geschreven? Omdat office een van de specialismen van het fullservice uitzendbureau is, vind je er een breed aanbod aan mooie kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een grote of een kleine organisatie. Verder is er altijd een kantoorbaan voor zowel starters als ervaren professionals binnen de wereld van office. Dat je op verschillende niveaus in allerlei branches aan de slag kunt, is één van de factoren die het werk dynamisch maakt. Bij BaanBereik vind je dus altijd de perfecte kantoorbaan als je in het bedrijfsleven wilt werken. Maar ook als je in een kantoorfunctie aan de slag wilt binnen de marketing & communicatie, zorg, HR, administratie of klantenservice is er altijd een interessante baan binnen bereik. 

 

Word medewerker klantenservice

Werkzoekenden die servicegericht zijn, mensen graag verder helpen, snel kunnen schakelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden, kunnen solliciteren naar mooie klantenservice vacatures. In de functie van klantenservicemedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten met vragen. Het is jouw natuur om die vragen op een duidelijke manier te beantwoorden. Daarnaast ben je mensen met klachten van dienst, en weet je klanten die opbellen of aan de receptie verschijnen servicegericht en klantvriendelijk te woord te staan. Jij zet je als klantenservicemedewerker graag in voor het allerbeste resultaat, omdat je als geen ander weet hoe belangrijk het is om goede service te bieden. Is de functie van medewerker klantenservice jouw droombaan? Reageer direct op een van deze vacatures in het gevarieerde aanbod van BaanBereik!  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.