Verschillende soorten stellingen

Verschillende soorten stellingen

Ben je op zoek naar een geschikte stelling voor je magazijninrichting? Dat kan een grote zoektocht zijn, omdat er veel verschillende soorten stellingen bestaan. Wil je weten welke soorten stellingen er zijn, zodat je de beste keuze kan maken? Lees dan verder!

Palletstellingen

Palletstellingen zijn stellingen waarin je pallets met producten kwijt kunt. Een palletstelling is opgebouwd uit staanders en liggers. Doordat er veel verschillende diepte-afmetingen, materialen en draagvermogens beschikbaar zijn, is het een populaire stelling voor in een magazijn. Deze palletstellingen kunnen op maat worden gemaakt, zodat er verschillende maten pallets op kunnen.

Legbordstellingen

Heb je een klein magazijn en wil je er zo veel mogelijk in kwijt? Dan is een legbordstelling een goede optie. In deze stelling kan je gemakkelijk kleine lichte producten opslaan. Ook deze stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en draagvermogens. Zo kan je makkelijk zelf beslissen wat je nodig hebt.

Draagarmstellingen

Een draagarmstelling bestaat uit staanders waaraan draagarmen zijn gemonteerd. Bij deze stelling is er onderscheid te maken tussen licht, medium en zwaar. Een draagarmstelling licht is bedoeld voor goederen die handmatig geborgen kunnen worden. Deze heeft een hoogte van 2 tot 2,5 meter. De medium variant kan hetzelfde dragen als de lichte, maar is wel een meter hoger. De zware variant is geschikt voor de extra belasting van goederen. Deze stellingen hebben een hoogte van 4 tot 6 meter.

Laat je adviseren!

Als je een goede keuze wilt maken tussen de verschillende stellingen, moet je eerst bedenken wat je wilt gaan opslaan. Zijn het lichte goederen of zijn ze erg zwaar? Ook de grootte is belangrijk om op te meten. Wil je meer informatie over stellingen? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt.nl. Zij hebben een groot aanbod aan nieuwe, maar ook Stellingstunt gebruikte magazijnstellingen. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.