Uw reistijd nuttig besteden, deze VIP-bus maakt het mogelijk.

Uw reistijd nuttig besteden, deze VIP-bus maakt het mogelijk.

”Tijd is geld” is al heel oud spreekwoord dat nog steeds veelvuldig gebruikt wordt in het bedrijfsleven. Hiermee wordt bedoeld dat iedere minuut gebruikt kan worden voor productieve activiteiten en dat alle verspilde tijd dus ook geld verspilling is. Met dit spreekwoord in gedachten heeft Vipbus.nl een compleet nieuwe bus ontworpen en in eigen beheer gerealiseerd. Hieronder leest u meer over de nieuwe en wel zeer speciale VIP-Bus ”The Executive Mobile Conference Room” welke operationeel is in het wagenpark van Vipbus.nl.

Dit bedrijf wil dat haar klanten de reistijd in een van hun bussen zo optimaal mogelijk kunnen besteden. Om deze reden is hun nieuwste bus compleet ingericht als een rijdend kantoor. Gedurende de rit kunnen de passagiers heerlijk ontspannen, maar als het nodig is kunnen zij ook werken, vergaderen, presenteren of een conference call houden. Alles er op gericht zodat de reistijd optimaal benut kan worden voor zakelijke activiteiten. Ook een moment van ontspanning kan in deze vipbus perfect gefaciliteerd worden. Denk aan 5G internet, onderweg TV kijken, Formule-1 volgen, voetbadwedstrijden en wielerrondes live volgen. YouTube premium, Spotify Premium en zelf een Karaoke channel is beschikbaar inclusief draadloze microfoons. Door de unieke inrichting en de bijzondere eigenschappen van VIP-Bus The Executive Mobile Conference Room is het voor de passagiers mogelijk om de reistijd zo productief mogelijk te besteden, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat gedurende de rit.

Deze bijzondere vergaderbus is van alle gemakken voorzien. Aan boord van de bus vindt u alles wat u in een normaal kantoor ook zou kunnen verwachten. De stoelen staan opgesteld in een totale ronde waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om onderweg of op locatie te vergaderen in deze mobiele kantoorruimte. Daarbij hangen er in de bus meerdere grote 4K beeldschermen, is er 5G internet aanwezig en kunt u gebruik maken van de diverse stopcontacten. U kunt in de koelkasten diverse gekoelde drankjes vinden en in het keukenhoekje staat een Premium Nespresso koffiemachine waar u gebruik van kunt maken. Deze bus is dus van alle gemakken voorzien. 

Heeft u binnenkort zakelijke rit samen met collega’s en bent u daarvoor nog op zoek naar groepsvervoer? Dan is The Executive Mobile Conference Room dus een mooie oplossing. Met deze bus kunt u de reistijd volledig naar eigen wens indelen en daarmee gaat er gedurende de reis zo min mogelijk kostbare tijd verloren. 

Wilt u graag meer weten over deze bijzondere 16 persoons bus of over één van de andere luxe bussen en busjes neem dan een kijkje op vipbus.nl of voor de Belgische bezoekers op vipbus-huren.be.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.