Vergaderen in De Kuip in Rotterdam

Vergaderen in De Kuip in Rotterdam

Ben je ondertussen het thuiswerken wel een beetje zat? En merk je dat je collega’s dat ook zijn? Dan is het tijd om een keer op een creatieve manier te vergaderen. De Kuip is hiervoor de perfecte locatie. De Kuip is een frisse en inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam die kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën.

Elke zaal is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur zoals beamers, schermen en een geluidsinstallatie. Op deze manieren kunnen argumenten aan kracht worden bijgezet en blijven bezoekers goed bij de les. Welke opstelling gaat het worden? Dat is een vraag die vaker wordt gesteld in De Kuip. De keuze is aan jou. Ook dit maakt De Kuip voor vele de favoriete vergaderlocatie van Rotterdam. Alle zorgen worden uit handen genomen.

 

Voor de vergadering wordt er duidelijk gecommuniceerd wat jouw wensen zijn, zodat de vergaderlocatie op maat wordt verzorgd. Ook tijdens de vergadering staat het team van De Kuip voor je klaar. Denk hierbij aan technische ondersteuning, maar ook voor culinaire wensen. Even pauzeren met een hapje of juist je focus verleggen met een uitgebreide lunch. Naast een vergadering is er ook ruimte voor een rondleiding door het meest iconische stadion van Nederland.

 

De zalen en ruimte zijn zo ingericht dat je gerust met 1,5 meter afstand in De Kuip een vergadering kan organiseren. De Kuip beschikt over 17 zalen die ieder uniek zijn. Elke zaal beschikt over een andere capaciteit. Er is dus in ieder geval genoeg ruimte.

 

Een ander bijkomend voordeel van De kuip is de goede bereikbaarheid. Het stadion ligt dicht bij de A16 en is met het openbare vervoer uitstekend bereikbaar. Op het gebied van parkeergelegenheid is De Kuip ook een perfecte vergaderlocatie.

 

Geïnteresseerd in deze te gekke en inspirerende vergaderlocatie? Vraag dan een gratis brochure aan via dekuip.nl.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.