Vaneldikladders.nl

Vaneldikladders.nl

Het familiebedrijf Van Eldik Ladders maakt sinds 1892 houten ladders en houten trappen. Waar je voorheen vooral zag dat de boeren de ladders kwamen halen in de werkplaats zijn de tijden natuurlijk flink veranderd. Daarom kun je nu ook op de website www.vaneldikladders.nl terecht om ambachtelijke producten en diensten te kopen.

Offline en online

De ladders en trappen van Van Eldik ladders haal je natuurlijk nog gewoon op in de werkplaats in Ochten. Maar natuurlijk wil je een ladder ook kunnen kopen vanuit je stoel. Daarom hebben de broers Ben-Jan en Dirk van Eldik een website gebouwd met het hele ladders – en trappen assortiment. Daardoor is het nu voor jou mogelijk om de beste ladder voor jou eenvoudig uit te zoeken. 

Maatwerk

Je ziet het standaard assortiment op onze website. Ben je op zoek naar maatwerk voor je project dan maken we dat uiteraard ook. Wil je een ladder die net iets breder is dan normaal dan maken we dat voor je. Zo hebben we wekelijks verzoek van onze klanten om de ladders en trappen aan te passen. Heb je zo’n speciaal verzoek bel ons dan even. Of kom even langs in de werkplaats in Ochten. Dan bespreken we direct de mogelijkheden met je.

Welke ladder of trap

Op de website hebben we handige informatie voor je. Het is eenvoudig om de juiste trap uit te zoeken door de maattabel die we op onze website hebben geplaatst. Daarnaast zie je in een overzicht alle maten van alle trappen en ladders. Zo kies je eenvoudig de juiste lengte uit. We kunnen het ons voorstellen dat je twijfelt over de juiste maat. We zijn telefonisch altijd bereikbaar en helpen je graag. 

Gebruik van de ladders en trappen

De website van Van Eldik Ladders heeft nog meer handige informatie voor je. Zo hebben we een aantal filmpjes gemaakt hoe je de ladders het beste kunt plaatsen. Het is natuurlijk belangrijk om veilig te werken. In de filmpjes doen we het je voor. Dirk van Eldik is zelf de acteur. Hij laat je een paar simpele trucjes zien waarmee je handig uit de voeten kunt.

Ladder of trap aanschaffen

Heb je een keuze gemaakt op onze website dan gaan wij voor je aan de slag. Is de ladder of trap op voorraad dan maken we deze klaar voor verzending. Dat doen we zorgvuldig zodat je bestelling onbeschadigd bij je thuis wordt afgeleverd. Uiteraard vinden we het gezellig wanneer je de ladder komt ophalen in onze werkplaats. De koffie staat altijd voor je klaar bij Van Eldik Ladders.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.