Maak je omgeving groener

Maak je omgeving groener

Wil je graag je kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of een andere ruimte groener maken? Dan is interieurbeplanting de ideale uitkomst. Met interieurbeplanting heb je verschillende mogelijkheden waardoor je het helemaal naar jouw smaak kan maken. Creëer een werk en leefomgeving waar jij je prettig voelt en waar jouw wensen naar voren komen. Interieurbeplanting is niet alleen maar mooi maar brengt ook vele voordelen met zich mee.

Wist je dat..

  • Interieurbeplanting zorgt voor een verbeterde luchtvochtigheid? Door alle elektronische apparatuur in een ruimte te hebben  zorgen ze voor een slechtere luchtkwaliteit op de werkvloer. De planten zorgen ervoor dat de lucht weer gezuiverd wordt.
  • Interieurbeplanting zorgt voor een afname van ziekteverzuim. Planten zorgen voor meer zuurstof in een ruimte en het breekt slechte stoffen af waardoor het de lucht zuivert. Deze zuivere lucht zorgt dus voor minder ziekteverzuim.
  • Je minder stress, hogere concentratie en hogere productiviteit krijgt. Planten zien er gezellig uit en door deze gezelligheid, wordt er een sfeer gecreëerd die het stressniveau van de mens doet dalen. 

Mogelijkheden van interieurbeplanting

Ben je op zoek naar een creatieve manier om interieurbeplanting te plaatsen? Roomdivider planten springen direct in het oog en zijn dan ook een plaatje om naar te kijken. Er zijn heel veel verschillende soorten, maten en vormen van roomdividers. Zo is er genoeg keus om jouw ruimte in te richten. Heeft u niet genoeg ruimte voor interieurbeplanting, maar wel behoefte aan privacy? Dan zijn de roomdivider planten iets voor jou.

Maak met roomdivider planten een nieuwe ruimte

Of u nu een kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of andere zakelijke ruimte wilt inrichten, interieurbeplanting is altijd een verfrissende en verrassende oplossing. Meer groen draagt enorm bij aan onze energie en gemoedstoestand. En wilt u de inrichting iets aanpassen, dan is de plantenbak roomdivider eenvoudig te verschuiven naar de gewenste plaats.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.