Tips om inbraak te voorkomen

Tips om inbraak te voorkomen

Anti-inbraakstrips zijn over het algemeen een goede manier om inbraak te voorkomen. Maar we hebben nog veel meer tips voor je als je op zoek bent naar manieren om inbraak te voorkomen. Uiteraard is het 100% voorkomen van inbraak onmogelijk. Toch kun je de kans op een inbraak minimaliseren. De volgende tips komen goed van pas als je interesse hebt om met een gerust hart te wonen!

We raden anti-inbraakstrips aan

Anti-inbraakstrips kunnen zeker helpen om inbrekers tegen te houden. Maar je kunt aan nog veel meer denken. Wat dacht je van een speciaal slot? Het is moeilijker voor inbrekers om een uittilbeveiliging te breken.  We raden aan om slechts hangwerk te gebruiken dat goedgekeurd is. Hetzelfde geldt voor sluitwerk. Zo minimaliseer je de kans op een inbraak!

Vergeet de bovenste verdieping niet

Behalve anti-inbraakstrips kopen, doe je er eveneens goed aan om de bovenste verdieping niet te vergeten. Veel mensen doen erg veel moeite om de voordeur te beveiligen, maar vergeten de bovenste verdieping. Soms is de bovenverdieping heel makkelijk bereikbaar. Bijvoorbeeld door een erker. Vergeet dus nooit de bovenste verdieping als je je huis gaat beveiligen!

Het belang van verlichting

Behalve anti-inbraakstrips, zijn goede lichten ook van groot belang als je de kans op inbraak wilt minimaliseren. Je doet er goed aan genoeg buitenverlichting te installeren. Ook is het slim om inbrekers het idee te geven dat er altijd iemand thuis is. Je kunt bijvoorbeeld het licht aansluiten op een timer. Dan gaan lampen uit en aan, ook als je niet thuis bent. Zo ben je inbrekers te slim af.

Er zijn dus veel meer slimmigheden te bedenken om inbraken te voorkomen dan anti-inbraakstrips. Toch zijn anti-inbraakstrips onmisbaar als je inbrekers te slim af wilt zijn. Met deze tips in je achterhoofd moet dat zeker lukken!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.