Snelle resultaten met SEA

Snelle resultaten met SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel bekend als zoekmachine adverteren. In feite betaal je Google om jouw website of een pagina van jouw website boven aan de zoekresultaten te krijgen wanneer iemand zoekt op bepaalde zoekwoorden. Zo kun je in een snelle tijd veel resultaten behalen. We vertellen je graag meer hierover.

SEA zelf doen of uitbesteden

In feite kan iedereen een zoekmachine advertentie maken en kopen. Het maken en kopen van de advertentie zelf is niet per se lastig, maar het maken van een goede zoekmachine advertentie met de juiste strategie daarachter is dat wel. Daarom is dit een stukje marketing wat veel ondernemers uitbesteden. Een goed online marketingbureau zoals MvH Media kan met SEA in een korte tijd veel resultaten behalen. SEA-specialisten denken goed na over de campagnes die ze opzetten en kiezen hier een gepaste biedingsstrategie voor, zodat je zo veel mogelijk resultaat krijgt voor een duidelijk budget.

Wat kun je allemaal met SEA?

Met SEA koop je dus eigenlijk een plekje boven aan in de zoekresultaten, maar je kan hier enorm veel mee doen. Zo kun je specifieke zoekwoorden en specifieke doelgroepen targetten. Zo kun je je budget zo efficiënt mogelijk verdelen en kun je voor een groot deel voorkomen dat je marketingactiviteiten verspild zijn aan mensen die helemaal niet geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

SEA of SEO?

Wanneer er over SEA wordt gesproken, word ook vaak SEO genoemd. SEO is zoekmachine optimalisatie. Hierbij probeer je zonder advertenties te kopen, op een organische manier, zo hoog mogelijk in de zoekmachine resultaten te komen. Dit is een erg nuttige en duurzame strategie, maar het kan best lang duren voor je hier resultaten zult zien. SEO omvat veel aspecten waar allemaal aan gewerkt moet worden om veel resultaat te zien. Met SEA heb je direct resultaten, maar deze blijven maar zo lang zichtbaar als je blijft betalen voor advertenties. Daarom worden deze tactieken vaak samen benoemd.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.