Relatiegeschenken als goede promotie voor je bedrijf!

Relatiegeschenken als goede promotie voor je bedrijf!

Als échte ondernemer ben jij natuurlijk jaarlijks op zoek naar een top relatiegeschenk voor je gewaardeerde klanten. Het is raadzaam om een geschenk te kiezen waarmee je veel mensen bereikt. Hieronder hebben we voor jou een aantal suggesties op een rij gezet!

Sleutelhanger met bedrijfsnaam

Een sleutelhanger met bedrijfsnaam is misschien een traditioneel relatiegeschenk, maar zeker doeltreffend. Waar je ook bent, in veel gevallen leg je je sleutelbos in het zicht. Hoe gaaf is het als jouw bedrijfsnaam op deze manier onder de aandacht komt? Overigens is het ook een relatief goedkoop cadeau. Op www.pinkcube.nl kun je een rijke collectie sleutelhangers vinden die je kunt voorzien van jouw mooie bedrijfslogo!

Saunabadjas met logo

Een sauna badjas voor heren of dames met logo van je bedrijf is een goede promotie van je bedrijf. Voor hotels of wellness centers is een badjas met logo onmisbaar voor gasten. Ook voor bedrijven in andere branches is het een goede promotie als jouw logo zichtbaar op sauna badjassen in de sauna! Bij badjas.nl is een badjas met logo goedkoop, van hoge kwaliteit en bijzonder mooi om te zien. In de online shop van badjas.nl vind je een ruim assortiment badjassen van hotelkwaliteit in verschillende maten, kleuren en modellen. Daarnaast is deze webwinkel gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van badjassen op professionele wijze.

Badstof badjas met bedrijfsnaam

Het is ook mogelijk om enkel je bedrijfsnaam weer te geven op een badstof badjas. Een badstof badjas wordt zowel thuis als in de sauna gedragen. dezelfde webwinkel – www.badjas.nl – kun je een badstof badjas met bedrijfsnaam laten borduren. Deze professionele webwinkel heeft een eenvoudige borduurtool ontwikkeld met een keuze uit alle borduurkleuren & lettertypen. Je kunt je bedrijfsnaam laten borduren op de borst en/of rug. Bestellen kan al vanaf 1 stuk.

Met deze ideetjes staat jouw bedrijf weer goed op de kaart in 2022!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.