Professionele speeltoestellen die bijdragen aan het vermaak van uw jonge gasten

Professionele speeltoestellen die bijdragen aan het vermaak van uw jonge gasten

Bent u ondernemer of beheerder en actief op een vakantiepark, camping, recreatieschap of jachthaven? Of runt u een museum, pretpark, recreatiepark of speeltuin? Dan is het interessant om te investeren in uitdagende professionele speeltoestellen die bijdragen aan een optimale klantbeleving. Als ondernemer in de recreatiebranche weet u ongetwijfeld dat een goed ingerichte speelplek met speeltoestellen – zoals een glijbaan, schommel, wipwap, kabelbaan, draaimolen en duikelrek – kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Bij Hercules Speeltoestellen bent u aan het juiste adres voor het kopen van prachtige speeltuintoestellen met een grote aantrekkingskracht. 

Bij deze specialist vindt u een gevarieerd assortiment thematische speeltoestellen voor buiten, die duurzaam en betaalbaar zijn en voor het juiste vermaak van uw jonge gasten zorgen. Op die manier creëert u extra waarde voor uw bezoekers, want zolang de kinderen niet uitgespeeld raken dragen tevreden gasten bij aan extra klanttevredenheid.

Assortiment dat voldoet aan de NEN-EN 1176 normen

Tegenwoordig zoeken veel mensen naar een natuurlijke omgeving om hun vrije tijd door te brengen. De collectie speelvoorzieningen van Hercules Speeltoestellen wordt daar ook steeds vaker op afgestemd. De speelvoorzieningen variëren van een speelhuis en een kabelbaan tot SpeelPrikkels. Natuurlijk is het voor u als ondernemer ook belangrijk dat de speelvoorzieningen zo lang mogelijk als nieuw blijven en dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Dat is allemaal mogelijk met de speeltoestellen uit het VinciPlay-programma. Dit zijn speeltoestellen voor buiten die uw jonge gasten uitnodigen om hun creativiteit en fantasie de vrije loop te laten en om samen met andere kinderen te spelen.

De speelvoorzieningen voor de horeca en de recreatie worden door vakkundige installatieploegen op professionele wijze geïnstalleerd, precies zoals u van een vooraanstaande leverancier als Hercules Speeltoestellen mag verwachten. Uiteraard voldoet het hoogwaardige assortiment ook aan de NEN-EN 1176 normen. 

Topkwaliteit speeltuintoestellen

Van wipwaps en draaimolens tot duikelrekken en klimtoestellen buiten, draagt het assortiment van Hercules Speeltoestellen in belangrijke mate bij aan het vermaak binnen uw bedrijf in de leisure branche. Naast een brede keur aan speeltoestellen voor de speeltuin, is er een uitgebreid assortiment outdoor sporttoestellen verkrijgbaar. Wanneer u overweegt om te investeren in een mooie speelplaats of dynamische sportplek, denkt de specialist graag met u mee. Eenvoud in onderhoud, duurzaamheid en betaalbaarheid, zijn daarbij de kernwaarden. Naast het bieden van vermaak voor de gasten en een uitnodigende uitstraling, biedt het kopen van de topkwaliteit speeltuintoestellen mogelijkheden tot een zeer positieve Return on Investment (ROI). Laat u ook op dit gebied aangenaam verrassen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.