Pasen komt eraan, tijd voor chocolade!

Pasen komt eraan, tijd voor chocolade!

Pasen staat weer voor de deur! Dat betekend pastelkleurige decoraties, kuikentjes en paaseieren. Een leuke gelegenheid om wat aandacht aan te besteden met jouw onderneming. Misschien verkoop je elk jaar wel paaschocolade of vind je het leuk om je klanten wat lekkers aan te bieden als ze langskomen. Volg dan deze tips en maak er dit jaar wat creatiefs van!

Probeer iets nieuws

De standaard decoraties en chocolade items horen natuurlijk bij Pasen. Misschien heb je wel een standaard riedeltje voor deze feestdag, gebruik je elk jaar dezelfde decoraties en koop je steeds dezelfde chocola. Hoe leuk is het om eens wat nieuws te proberen. Kijk eens bij een andere paaseieren groothandel, waar je nog nooit eerder hebt besteld. Er zijn zoveel leuke opties. Verruil de standaard massieve paaseieren eens met een feestelijkere variant met luxe vullingen. Bijzondere chocolade smaken worden steeds populairder. De kans is dus groot dat een specialer aanbod aan paaschocolade nieuwe mensen kan aanspreken of jouw klanten vrolijk zal stemmen.

Meer dan eieren

Als je creatief wil worden met chocola, kun je niet alleen maar paaseieren aanbieden. Paasfiguren als grote paashazen of leuk gedecoreerde chocolaatjes in vrolijke paasvormpjes kunnen je assortiment helemaal afmaken. Voor dit soort chocola en luxe gevulde paaseieren kan ik Gust Royal zeker aanbevelen. De chocola van deze groothandel ziet er niet alleen mooi en luxe uit, maar zijn ook nog gemaakt met heerlijke Belgische chocolade. De smaak zit dus ook zeker goed!

Verpakking

Verwaarloos ook zeker de verpakking niet. Bied je het aan in bakjes of zakjes. Gemixt of per smaak. Of gooi je het over een andere boeg en laat je de klanten zelf een assortiment samenstellen. Door alle paaschocola per smaak te sorteren en mensen zelf een bakje te laten vullen, kan ieder een persoonlijke smaakmix kiezen. Vaak zijn mensen nog bereid hier meer voor te betalen ook. Een echte win-win situatie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.