Originele cadeaus voor je vaders verjaardag!

Originele cadeaus voor je vaders verjaardag!

Is je vader binnenkort jarig en wil je hem verrassen met een origineel cadeau? Een origineel cadeau uitzoeken voor je vader is vaak best lastig. Na al die jaren heb je misschien geen inspiratie meer. Als kind verraste jij je vader vaak met een zelfgemaakte tekening, maar dat kan nu echt niet meer! Daarnaast heeft je vader meestal alles al. Toch blijft het leuk om je vader te verassen met een cadeau op zijn verjaardag. Daarom zetten we in deze blog de leukste cadeautips voor jarige vaders op een rijtje. 

Kruidenpakket

Houdt je vader van kokkerellen? Geef hem een kruidenpakket cadeau! Een kruidenpakket is namelijk het perfecte cadeaus voor vaders die graag uren in de keuken doorbrengen. Met een pakket vol kruiden voorzie jij je vader voor langere tijd van de lekkerste smaakmakers. Je bestelt een kruidenpakket gemakkelijk online. Het is ook mogelijk om zelf een kruidenpakket samen te stellen rondom een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaans kruidenpakket met oregano, rozemarijn, basilicum en tijm. Of een BBQ kruidenpakket. Online kruiden kopen doe je bij De Kruidenbaron! 

Motorhelm

Is jouw vader een echte motorliefhebber? Geef de man een gave motorhelm cadeau! Een helm is een cadeau waarvan je zeker weet dat je vader het gaat gebruiken, want het dragen van een helm is verplicht en houdt de motorrijder veilig. Helmen komen in allerlei soorten, kleuren en maten. Ook zijn er helmen met extra functionaliteiten, bijvoorbeeld met een ingebouwde bluetooth intercom. Genoeg opties dus! Eén tip: ga de helm samen met je vader uitzoeken en laat hem de helm passen. Het is namelijk super belangrijk dat een helm goed aansluit op het hoofd van de drager! Weet je de maat al? Dan kun je de helm gemakkelijk bestellen bij een online shop voor helmen

Bierbox

Drinkt jouw vader graag speciaal biertjes? Maak je vader dan blij met een bierbox! Een bierbox bestaat uit verschillende flesjes speciaal bier. Daarnaast bevat de box ook nog een speciaal bierglas. Wat is er nou leuker om samen met je vader een bierproeverijtje te doen. Tijdens het bierproeverijtje kunnen jullie gelijk proosten op zijn verjaardag. Een bierbox is hét ideale cadeau voor bierliefhebbers. Proost! 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.