Michel Doorn, voor al je rioolproblemen

Michel Doorn, voor al je rioolproblemen

Niets is zo vervelend als ‘s avonds de douche instappen om er vervolgens achter te komen dat de douchecabine na een paar minuten beter een voetbad genoemd kan worden. Ook op het werk kan er wel eens een afvoer verstopt zitten, waardoor water niet of niet goed wegloopt. Herken jij dit probleem? Dan is het slim om een ontstoppingsbedrijf te benaderen. In dit artikel lichten we Michel Doorn uit. Dit is een 24-uurs rioolservice waar de monteurs elke dag van de week voor je klaar staan. Verder kun je ze benaderen voor elke verstopping, inclusief een verstopping in het riool.

Een verstopte afvoer

Water dat in huis wordt doorgespoeld, wordt via een afvoer naar het riool gebracht. Het is dan ook heel vervelend als een afvoer verstopt zit. Verschillende afvoeren kunnen verstopt raken, bijvoorbeeld:

  • De afvoer in de gootsteen of wasbak;
  • Die van de wasmachine;
  • Die van de vaatwasser;
  • Die in bad en/of onder het doucheputje;
  • De afvoer van het toilet.

Michel Doorn is een professioneel ontstoppingsbedrijf met de expertise en middelen om je snel van al deze verstoppingen af te helpen. De experts die bij dit bedrijf werken, kunnen bijvoorbeeld de leiding schoonspuiten of met freesapparatuur of hogedrukapparatuur aan de slag gaan. Meestal kunnen zij een verstopping al binnen een half uur oplossen. Daarbij zijn ze vierentwintig uur per dag bereikbaar, want als je last van een verstopping hebt wil je die natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.

Hulp bij rioleringsproblemen

Soms zit de afvoer niet verstopt, maar heb je rioleringsproblemen. Ook voor rioolreiniging en rioolreparatie kun je bij Michel Doorn terecht. Zit het riool verstopt, dan heb je meestal last van stank- en wateroverlast. Probeert een amateur dit op te lossen, dan kan er schade ontstaan. Benader daarom Michel Doorn voor het oplossen van je rioolverstopping. Water wordt onder hoge druk door een speciale slang tegen de wanden van het riool gespoten. Vervolgens wordt het slib dat hierbij loskomt opgezogen. Zo wordt zelfs een rioolverstopping vaak al binnen dertig minuten verholpen.

Michel Doorn in heel Noord-Holland

Zit je afvoer verstopt in Alkmaar. Deze plaats is één van de locaties waar ontstoppingsbedrijf Michel Doorn zich bevindt. Ook vanuit andere delen van Noord-Holland kun je bij dit bedrijf terecht. Michel Doorns monteurs bieden namelijk ook hun diensten in Almere, Amsterdam, Andijk, Den Helder, Haarlem, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Daarbij komen ze ook naar Lelystad. Naast verstopte afvoeren en riolen kun je ook nog bij ze terecht voor onderhoud aan de septic tank, bijvoorbeeld om deze te legen.

Michel Doorn is er voor al je riolerings- en afvoerproblemen. Bel je Michel Doorn, dan kom je voordelig uit. Zij hebben namelijk geen voorrijkosten en zijn vaak al binnen een half uur klaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.