Koop een Ola vriezer voor bij je winkel

Koop een Ola vriezer voor bij je winkel

Als je een Ola vriezer ziet, weet je meteen dat daar ijsjes in zitten. Het merk Ola is een van de bekendste ijsmerken en wordt dus ook door veel mensen meteen herkend. Als je dus in je winkel, of dit nu een kiosk bij het strand of een tankstation is, ijsjes verkoopt dan is het aanschaffen van een Ola vriezer een goed idee. Iedereen zal het meteen herkennen als een vriezer met ijsjes erin en zo kopen mensen sneller een ijsje. Daarnaast zijn de Ola vriezers erg mooi met hun rode ontwerp en foto’s van lekkere ijsjes erop. Ook de handige schuifdeuren zijn fijn in gebruik en zo kan iedereen makkelijk een ijsje pakken.

 

Verschillende Ola vriezers

IJsExpress verkoopt verschillende soorten Ola vriezers. Het hangt ervan af hoeveel verschillende ijsjes en smaken je hebt, welke je dan het beste kan kopen. Stel dat je alleen de klassiekers zoals de Magnums, Cornetto ’s en raketjes verkoopt, dan is een Ola vriezer met negen vakken al genoeg. Als je iets meer verschillende ijsjes en smaken hebt, dan kun je ook een Ola vriezer kopen met 12 vakken of 15 vakken. Hoe meer vakken, hoe meer keuze en hoe leuker het voor de mensen is om te kiezen.

 

Waarom een Ola vriezer klanten aantrekt

Vooral in de zomer is het erg lekker om ijsjes te halen. Je hebt al een pluspunt in klanten hun ogen als je ijsjes verkoopt in je winkels tijdens de zomer. Met een Ola vriezer laat je meteen aan klanten die binnen staan, of misschien zelfs die van buiten naar binnen kijken, zien dat je ijsjes verkoopt. De afbeeldingen van ijsjes op de zijkant van de vriezer maken dit extra duidelijk. Zo valt het klanten meteen op dat je ijsjes verkoopt en zullen ze sneller langskomen om bij jou een ijsje te halen.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.