Koel en duurzaam: de producten van Sunwise Screens

Koel en duurzaam: de producten van Sunwise Screens

Sinds het jaar 1900 is het in Nederland steeds warmer geworden. Van een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 8.2°C in 1920, tot een gemiddelde jaartemperatuur van rond de 11°C nu (bron: mscha.org). Vooral in de zomer wordt het steeds warmer: gemiddeld is het in de zomer 2.2°C warmer, maar op de warmste dagen van het jaar komen we al snel rond de 30°C met een Nederlands record van 40.7°C op 25 juli 2019. Om hiermee een vergelijking te maken: in de jaren twintig van de vorige eeuw werd het op zijn warmst net aan 35°C, maar dat was een uitschieter (bron: wintergek.nl). Verwarrend? In de onderstaande tabel zetten we al deze info nog eens op een rij:

 

Helaas zijn veel Nederlandse gebouwen niet tegen de nieuwe zomerse temperaturen opgewassen. Maar door het gebruik van elektrische zonwering, airconditioning en andere standaard verkoelingsopties in grote gebouwen (zoals kantoorgebouwen, winkels en horecagelegenheden) dragen we alleen maar bij aan de klimaatopwarming. Sunwise-screens.nl zag dit probleem en bedacht de oplossing: zonwering met zuignappen.

 

Over Sunwise Screens

Het ervaren team van Sunwise Screens maakt eenvoudige maar mooie zonneschermen. Ze kiezen het beste materiaal dat zonlicht goed blokkeert en strak op ramen past en gebruiken sterke zuignappen. Dit doen ze door alles zelf te maken en te testen bij hun productiehal in Enkhuizen. Als je bij Sunwise zonneschermen koopt, koop je die direct van de maker, wat betekent dat je minder betaalt voor hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem. Dat is goed voor jou en voor hen, maar ook voor het milieu: het product wordt minder ver vervoerd en stoot dus minder CO2 uit. Daarbij gebruik je geen elektriciteit als je een zonwerend doek voor het raam gebruikt.

 

Waarom de schermen van Sunwise Screens?

Met de zonneschermen van Sunwise Screens kun je de temperatuur in je gebouw tot wel acht graden verlagen zonder dat je elektriciteit nodig hebt. Zo help je niet alleen het milieu door minder energie te verbruiken, maar zorg je ook voor een aangenamere en koelere werkomgeving in je bedrijf. Met Sunwise Screens investeer je in duurzaamheid en comfort, een slimme keuze voor elke onderneming. En als klap op de vuurpijl zijn de zonneschermen van Sunwise niet al te duur: je hebt al een scherm vanaf twintig euro per stuk. Interesse? Bezoek dan de website van Sunwise Screens.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.