Klaar voor de herfst met Bunnies kinderschoenen

Klaar voor de herfst met Bunnies kinderschoenen

Nu de herfst op de deur klopt, is het tijd om de warme outfits weer tevoorschijn te toveren. Hemdjes en shorts worden vervangen door dikke truien en lange spijkerbroeken. Ook is het tijd voor boots, veterschoenen en laarzen. Tijd om de slippers en sandalen in de kast te zetten. Voor je kind is dit echter wat lastiger: na zijn derde groeien zijn voeten gemiddeld één of twee maten per jaar. Tijd dus om nieuwe kinderschoenen te gaan kopen. De oude zijn ondertussen echt wel te klein. Ben je op zoek naar de beste kinderschoenen? Waar je op kunt letten, belichten we in dit artikel.

 

Geen pijn in de portemonnee

Kinderen maken veel meer kilometers dan volwassenen. Ze zijn dan ook een stuk beweeglijker. Daarom is het belangrijk dat je mini-me goed passende schoenen aan zijn of haar voeten heeft. Gelukkig hoeft groeien niet meteen een dure hobby te worden. Bij een speciaalzaak als Shoekers vind je schoenen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kind heeft schoenen met een hoge kwaliteit, en jij hebt geen pijn in je portemonnee. Het is natuurlijk belangrijk dat de schoenen van je kind goed aansluiten om de vorm van de voeten. Ze moeten goed passen om de hiel, en bij de grote teen dient ongeveer een duimgrootte aan ruimte over zijn. Vink jij deze punten af? Dan kun je verder qua opties je hart ophalen. Natuurlijk is je kind uiteindelijk degene die de schoenen moet dragen. Wat voor schoentjes wil jouw oogappel?

 

Kwaliteit uit eigen land

In de herfst zijn onder kinderen vooral veterboots, veterschoenen en laarzen erg geliefd. Dit soort schoenen trekken ze makkelijk aan en uit en zijn perfect voor tijdens het buitenspelen, dus geef ze maar eens ongelijk! Voor de leukste boots en schoenen kun je terecht bij Bunnies. Er is dit seizoen een aantrekkelijke collectie Bunnies kinderschoenen uitgegeven: vrolijke stippenprints, felle glitters en mooie kleuren voor meisjes, stoer leer en warme tinten voor jongens. Bunnies is een puur Hollands merk dat alle materialen voor de schoenen uit Europa haalt. De materialen doen aan de Europese milieuwetgeving en hoeven niet van ver weg naar Nederland vervoerd te worden. Zo kun je bij Bunnies ongelimiteerd milieubewust shoppen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.