Kerstpakketten bestellen lastig? Niet met deze 5 tips

Kerstpakketten bestellen lastig? Niet met deze 5 tips

Niemand zal jaloers op je zijn als jij degene bent die de kerstpakketten bestellen mag dit jaar. In Nederland is het kerstpakket nog steeds een belangrijke indicator van waardering en het onderwerp van vele gesprekken. Een goed kerstpakket motiveert en stimuleert, terwijl je met een verkeerde keuze juist het tegenovergestelde bereikt. Wil jij dit jaar de beste kerstpakketten bestellen voor jouw personeel? Gebruik dan de onderstaande tips.

 1. Kerstpakketten bestellen online

Online je kerstpakketten bestellen heeft een aantal voordelen:

 • De prijzen zijn lager bij webwinkels terwijl de kwaliteit niet minder is.
 • Er staat een assortiment met honderden kerstpakketten tot je beschikking.
 • Deze zijn onderverdeeld in uiteenlopende prijsklassen en thema’s.

Met de filters maak je gemakkelijk een selectie van de kerstpakketten. Daarnaast heb je niet te maken met openingstijden, andere bezoekers en de rijen bij de kassa. Ook het vinden van een parkeerplek is niet nodig.

 1. Vraag je personeel om hulp

Het is je personeel dat tevreden gesteld moet worden met de kerstpakketten die je bestellen gaat. Betrek ze bij de beslissing dit jaar en je maakt een grotere kans om de juiste keuzes te maken. Stuur bijvoorbeeld een enquête rond en vraag ze naar hun wensen. Als je wilt weten wat ze motiveert, dan vraag je ook wat ze goed en minder goed vonden aan de voorgaande kerstpakketten. Als je dit niet doet, blijft het gokken en de kans dat je dan mis gokt is erg groot.

 1. Refereer naar je bedrijf

Als je je personeel wilt motiveren, dan kun je kerstpakketten bestellen die duidelijk van jouw bedrijf afkomstig zijn. Als je een boekbinderij runt, dan is een salsa kerstpakket leuk, maar het kan van iedereen komen. Je doet dit door een kerstpakket uit te kiezen, bijvoorbeeld in de kleuren van je logo. In het geval van de boekbinderij refereer je naar het onderwerp van een bestseller die jullie hebben geprint. Door dit te doen laat je zien dat je moeite hebt gedaan, dat je over het kerstpakket hebt nagedacht en je gebruikt een overkoepelend kenmerk dat jullie allemaal gemeen hebben.

 1. Voeg een boodschap toe

Je wilt ook kerstpakketten bestellen die waardering uitspreken. Dat doe je door een bepaald thema te gebruiken. Denk na over een grote prestatie die jullie samen geleverd hebben het afgelopen jaar. Aan de hand daarvan kies je een thema uit. Enkele voorbeelden:

 • Een Duits thema als jullie werkgebied naar Duitsland is uitgebreid.
 • Een wellness pakket en extra vrije dag als waardering voor extra inzet in een drukke periode.
 • Een ecologisch pakket als jullie samen belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen hebben gehaald.
 1. Neem de tijd

Je hebt het hele jaar om de kerstpakketten via Kerstpakket Online te bestellen. Waarom zou je wachten tot begin december? Stuur de enquête vroeg in het jaar rond zodat de herinneringen aan het vorige pakket nog vers zijn. Vanaf dat moment ga je ideeën opschrijven, winkels bezoeken, oriënteren en keuzes maken. Zo neem je de tijd en de rust om er dit jaar een succes van te maken.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.