Hoe kun jij je bedrijf in de zorg nog beter managen?

Hoe kun jij je bedrijf in de zorg nog beter managen?

Werken in de zorg is prachtig. Je helpt mensen, wat is er mooier dan dat? Maar de zorg is ook een lastige sector. Je moet als organisatie voldoen aan veel regels en regeltjes. En je moet voldoen aan veel verplichtingen. Zoals de verplichting om te zorgen dat medewerkers bevoegd en bekwaam zijn. Hoe manage je dat allemaal? En ook: hoe houd je dat een beetje betaalbaar en hoe zorg je dat er niet teveel verleturen ontstaan?

Bij een klassikale training hoor je veel gezucht: het komt niet uit of er moeten invalkrachten komen. Dat kan anders. Met de e-learning zorg kun je op een goede, eenvoudige en betaalbare manier medewerkers bekwaam houden. En heb je met 1 druk op de knop inzichtelijk wie welke scholing recent heeft gevolgd en wie dus bekwaam is. Dat scoort pluspunten bij de audit!

Ook de collega’s vinden e-learning ideaal: ze kunnen nu zelf bepalen wanneer ze de verplichte scholing doen. En hoeven zich niet meer in allerlei bochten te wringen om op een vast moment in een klaslokaal te zitten. Daarbij hoef jij ook niet meer je hoofd te breken over collega’s die niet aanwezig konden zijn tijdens de klassikale bijeenkomsten.

Door een abonnement te nemen, spreek je voor een langere periode af dat je gebruik maakt van alle e-learnings uit het aanbod. Aan de hand van een voorbeeldformat maak je zo een meerjaren opleidingsplan. En je weet precies welk bedrag je de komende jaren uitgeeft, want voor de periode van het abonnement betaal je een vaste prijs per cursist. Easy!

En je kunt direct eventuele scholingsachterstanden inlopen, want je kunt binnen 10 werkdagen starten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.