Hoe kun je een ziekenhuis opknappen?

Hoe kun je een ziekenhuis opknappen?

Als je naar wandbescherming voor in een ziekenhuis of zorginstelling zoekt, kun je het beste de Acrosmart-wandbescherming van Mapro toepassen. Deze vorm van muurbescherming is speciaal ontworpen om je muur te beschermen tegen stoelen, rolstoelen, karretjes en ziekenhuisbedden. De panelen zijn bestand tegen krassen en stoten en zijn ook nog eens antibacterieel, perfect voor in een klinische omgeving.

 

Wil je meer weten over de effectieve oplossingen van Mapro? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je hoe je een zorgomgeving onderhoudsvrij maakt met de producten van deze toeleverancier.

 

Wat zijn de voordelen van Actrosmart-wandbescherming in een ziekenhuis?

 

  • Bespaart op terugkerende facilitaire kosten;
  • Vermindert bacterie-opbouw;
  • Beschermt wanden tegen krassen en stoten;
  • Voegt toe aan brandwering;
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

 

Veiligheid en zelfstandigheid

In een ziekenhuis of zorginstelling spelen leuningen een grote rol in de zelfstandigheid en veiligheid van patiënten. Wil iemand door de gang wandelen, dan biedt een leuning noodzakelijke steun. Dit maakt een ziekenhuis een stuk toegankelijker. De leuningen van Mapro worden gemaakt met dezelfde antibacteriële kunststof als wandbescherming van Acrosmart. Zo weet je zeker dat bacteriën en virussen zich ook onder de patiënten minder snel verspreiden.

 

Waarom is de toegankelijkheid van een ziekenhuis belangrijk?

Goede routegeleiding en leuningen zorgen ervoor dat patiënten zelfstandig door de gangen kunnen lopen en afspraken kunnen bereiken. Dit voegt toe aan hun gevoel van eigenwaarde. De hulpmiddelen van Mapro zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Bovendien vind je bij Mapro antislip-middelen zoals matten en tapes, zodat het risico op ongelukken sterk vermindert. Ontvang je graag persoonlijk advies over een veilige en toegankelijke inrichting? Neem dan contact op met de specialisten van Mapro.

 

muur beschermen tegen stoelen https://mapro.nl/muurbescherming/

wandbescherming https://mapro.nl/muurbescherming/wandbescherming/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.